Egy online kresz/eü tanfolyamot végezhet egyszerre több ember, vagy biztosítva van, hogy a vizsga előtt mindenki megvegye?
Úgy érted, hogy a családodon belül többen használnák? Eleve az iskolába mindenképpen be kell fizetned a tanfolyam árát, és utána kapsz egy linket amivel be tudsz lépni az online e-Titanba. Tehát ilyenformán semmi értelme azon agyalni, hogy hogyan tudnál spórolni, mert ez nem úgy van, hogy X összeg a tanfolyam és hozzá Y összegért kell megvenni a programot, hanem lényegében ez a tanfolyam, vizsgára meg enélkül nem is mehetsz. Vagy választod a tantermi képzást.
Illetve a program se több felhasználós.
A vizsga feltétele a tanfolyam teljesítése, tehát nem tudsz ezen spórolni.
Egyébként ha jól emlékszem időkorlát van, tehát nem használhattok korlátlanul egy accot.
25 ezret lehet visszaigényelni az elméletből ,de a kresz ennél azért jóval több, én 50-et fizettem még júniusban ami valószínűleg már drágult, nálunk az oktató most emelte az óradiját 8-ról 10 ezerre.
A programnál meg ahogy le lett írva, a suli adja a hozzáférést, ez lényegében a tanfolyam, és egy személyhez van hozzárendelve, valamint a program is úgy van kitalálva, hogy sorban tudsz menni. Kicsit fura is lenne ha együtt csinálnátok, és közösen töltenétek a modulok végén a tesztet. De akkor is csak az egyikőtök mehetne vizsgázni, akinek a nevén fut a program . Fél év ,illetve 75 óra az időkorlát, abba kétszer is bele lehetne férni, én fele óraszámot se használtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!