A Ford-nál akkor szólnak, amikor gyártásba került az autó vagy azt mondják meg, hogy várhatóan mikor fog gyártásba kerülni?
igazából ezt a kocsit a munkahelyem rendelte fél éve és dobott a fönök gyerek egy olyat hogy 1 honap mulva gyártják a kocsit VS 5-6 és itt lesz
szóval teljesen összezavaró információkat kaptam
van olyan autó, amit már lassan 1 éve rendeltek és semmilyen hír nincs róla.
Nem lehet tudni semmit.
Vannak autók amikre évek óta várnak a vevőik és lehet sosem készülnek el, mert ki fut a modell addigra és visszamondja a szalon a rendelést.
Nyilván azokat gyártják előbb, mert jobban megéri.
Ezért is, mint írtam, semmit sem lehet tudni, hogy mikor vehető át egy autó.
Jelenleg minden nagyon bizonytalan, szerintem olyat nem is tudnak, hogy "várhatóan gyártásba fog kerülni".
Akkor tudnak szólni (pontosabban inkább válaszolni, ha rákérdezel), ha már gyártásba került, és van alvázszáma. Azt utána nyomon lehet követni, hogy hol jár, kb. mikor érkezik.
Előtte szerintem most semmit sem tudnak, nincs olyan jelenleg nagyon, hogy "várható".
oké akkor vegyem úgy hogy elkezdték gyártani?
ezt a scheduled for building státusz pedig egy valós dolog volt régen ahogy néztem a fordnál (legalábbis az amerikai gyáraknál)
az europai felület nem tudom milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!