Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Ford-nál akkor szólnak,...

A Ford-nál akkor szólnak, amikor gyártásba került az autó vagy azt mondják meg, hogy várhatóan mikor fog gyártásba kerülni?

Figyelt kérdés
A rendeléskövetésre gondolok.
2022. szept. 30. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor leadtad a rendelést mit mondtak?
2022. szept. 30. 10:34
 2/8 A kérdező kommentje:

igazából ezt a kocsit a munkahelyem rendelte fél éve és dobott a fönök gyerek egy olyat hogy 1 honap mulva gyártják a kocsit VS 5-6 és itt lesz

szóval teljesen összezavaró információkat kaptam

van olyan autó, amit már lassan 1 éve rendeltek és semmilyen hír nincs róla.

2022. szept. 30. 11:08
 3/8 A kérdező kommentje:
szal azzal nem vagyok előrébb hogy előre van jelezve hogy 1 honap mulva bekerül a gyártósorra de csak előreláthatólag, utána meg jönnek megint késések aztán az éven már le se szállítják
2022. szept. 30. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tudni semmit.

Vannak autók amikre évek óta várnak a vevőik és lehet sosem készülnek el, mert ki fut a modell addigra és visszamondja a szalon a rendelést.

2022. szept. 30. 11:13
 5/8 A kérdező kommentje:
hát kösz, de valahogy a full extrás drága autókat pár hónap után át tudják venni...
2022. szept. 30. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyilván azokat gyártják előbb, mert jobban megéri.

Ezért is, mint írtam, semmit sem lehet tudni, hogy mikor vehető át egy autó.

2022. szept. 30. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg minden nagyon bizonytalan, szerintem olyat nem is tudnak, hogy "várhatóan gyártásba fog kerülni".

Akkor tudnak szólni (pontosabban inkább válaszolni, ha rákérdezel), ha már gyártásba került, és van alvázszáma. Azt utána nyomon lehet követni, hogy hol jár, kb. mikor érkezik.

Előtte szerintem most semmit sem tudnak, nincs olyan jelenleg nagyon, hogy "várható".

2022. szept. 30. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:

oké akkor vegyem úgy hogy elkezdték gyártani?

ezt a scheduled for building státusz pedig egy valós dolog volt régen ahogy néztem a fordnál (legalábbis az amerikai gyáraknál)

az europai felület nem tudom milyen

2022. okt. 2. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!