Szeretnék oktatót váltani. Ez milyen következményekkel jár?
Túl vagyok már 30 órán, és szeretnék oktatót váltani. Kicsit félek, mert nem biztos hogy találok másik oktatót. Ez milyen következményekkel jár? Papír munka.. stb
Tapasztalatokat szívesen hallgatok.
Uj auto, kezdheted ujra a tanulast.
Dragabb oradijert vezetsz.
Orulsz, ha valamelyik oktato vallal.
mi a hiszti targya? Rad mert szolni az oktato?
Mi a baj a mostanival? Miért akarsz másikat?
Csak oktatót akarsz váltani vagy iskolát is?
Az a baj, hogy a legtöbb oktató így is túl van terhelve. Rengeteg a tanuló.
Nagyon sokat fogsz várni szabad oktatóra és az sem biztos, hogy jó lesz.
Mindenképp az iskolánál érdeklődj a részletekről.
Szerintem jobban jársz, ha ennyi vezetés után már ezzel az oktatóval vizsgázol.
A hiszti tárgya az, hogy szeretnék intezíven tanulni tovább, mert a heti 1 óra semmit nem ér nekem..
És elegem van hogy be kell cserkésszem az oktatót, mert alig ír ha időpontot kérek tőle.
Egy ismerősőm pont így járt. Hiába váltott oktatót, a másiknál pont ugyanolyan ritkán tudott menni. Már kb.1,5 év eltelt és oktatóváltással együtt (kb.3 hónapot várt az újra) még csak kb.18 órát vezetett.
És nem csak ő járt így, egyre több embertől hallom, hogy nagyon sokat kell várjon, néha az utolsó percben mondja le az oktató az időpontot, vagy elfelejt odamenni a megbeszélt időpontra, vagy késik fél órát.
Egyre inkább azt hiszem , hogy nekem rohadt nagy mázlim volt 7 évvel ezelőtt.
Nagyon jó oktatóm volt. Mindig ott volt a megbeszélt időpontban, nem intézett magánügyeket az oktatás alatt. Nem álltunk hosszú időket dohányzás miatt.
Heti 2-3 alkalommal mentem vezetni, alkalmanként 2 órát.
Nagyon sok órát vettem (főleg magam miatt, amíg biztos lettem a dolgomban), de még így is napra pontosan 3 hónap alatt letudtam a vezetést és elsőre levizsgáztam.
Szóval próbálkozhatsz az oktató cserével, de nem biztos, hogy jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!