Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha ebben a világban mindenki...

Ha ebben a világban mindenki oda megy lakni, ahová szeretne, én is mehetek bárhová? Milyen következményekkel járhat, ha csak úgy letelepszem valahol?

Figyelt kérdés
Még nem tudom merre, de jó lenne egy gazdag és mérsékelten meleg országba költözni.
2016. szept. 24. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben van pénzed/munkád, szinte minden ország szívesen vár.
2016. szept. 24. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem mehetsz ahova szertnél, ezt a baromságot nem tudom honnan vetted, pl az usa-ba kapásból nehéz bejutni.
2016. szept. 24. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is próbáltam beköltözni a Parlamentbe, de nem engedték.

EU-n belül szabadon mozoghatsz. Ha van pénzed, vehetsz lakást, vállalhatsz munkát más EU-s országban is. EU-n kívül már meg kell felelni az adott ország feltételeinek.

2016. szept. 24. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

EU-n belül igen, nem EU-s országba már nehezebb, de pénzzel minden megoldható. Kiváló példa Magyarország: ide nem kellenek afrikaiak, muszlimok, stb, de ha van 300 ezer dollárod lehetsz te magad a megtestesült antikrisztus, akkor is jöhetsz:

[link]

2016. szept. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!