Eladnátok az autótok egy ilyen vevőnek?
Jó állapotú 8éves középkategóriás autó, a piaci árnál kb 5%-al olcsóbban hirdetve. Eljön az úriember és szarrá blamálja : öreg, kopott, rozsdás (abszolút nem!) stb, majd az első ajánlata konkrétan az irányár fele. így nincs alku, majd megy mindenki a dolgára. Két nappal később üzit ír, hogy nem gondoltam-e meg magam? Természetesen nem. Következő nap már felhív, hogy najó, mégcsicsak kifizeti a teljes árat amit kérek.
Lelövöm a poént, sajnos nem-et mondtam. Utólag már csak azért bánom, mert azt kellett volna mondanom, hogy "oké, gyere érte" majd mikor ideér már hirtelen megdupláztam volna az árat.
Jó, hogy nem adtad neki a kocsit. Ha a vevő kormos, akkor nem szabad semmilyen kapcsolatba kerülni vele. Ha a kocsi korrekt árban van, el fogja vinni hamar egy tisztességes fehét ember is, A BP-i autósok készített pár oktatófilmet a csaló seftesekről, nagyon tanulságos, a trükköket nem ismerő balekot pikk-pakk hintába teszik..
Mikor en arultam regen az automat 390-ert akkor jottek az ajanlatok hogy latatlanba 300-at ajanlottak. Jott egy falubeli is megnezni az autot es elkezdte ott nekem fikazni. Ilyeneket mondott hogy kulfoldrol behozott szar, mert nincs belegravirozva a rendszam az uvegbe. Volt szervizkonyve csak nem volt vezetve vegig, erre mondja hogy hat olyat barki irhat, ettol meg nem lesz ujonnan Magyarorszagon forgalomba helyezett, pedig az volt. Probalt alkudozni de nem adtam annyiert amennyiert o akarta volna. Kesobb felhivott hogy megvan e meg de akkorra mar eladtam.
Az ilyen maniakus alkudozok csak a jo uzleteket keresik es nagy uzletembernek gondoljak magukat mert pofatlanul alkudoznak.
Nezd meg mennyiert arulja mas es ahhoz viszonyits.
Csodálom azokat az embereket, akik képesek az ilyenekkel beszélgetni, mert én egyből menekülnék a szituból, és inkább odaadom a feléért is annak a kreténnek.
Így volt ez legutóbb is, pedig mit össze válogattam a marketplace-n a vevőjelöltek között, erre betalált egy félcigány mókus a komplett pereputtyával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!