Piszkálhat érte a rendőr?
Sziasztok!
Egy ezüst BMW e46-ra vásároltam slim hátsó szárnyat, és ezt szeretném feltenni. A tervem az lenne, hogy a szárny, és a tető is kapna egy szürke carbon fóliázást.
Milyen papírok kellenek ahhoz hogy ez legális átalakítás legyen? Vagy mennyire piszkálhat érte a rend éber őre?
A válaszokat előre is köszi!
#10 hát igen, ebben teljesen igazad van. :D
E46-ok annyira szépek tudnak lenni ha nincsenek össze-vissza kókányolva.
Gázolajos csühögő mindenből hulladék..
A benzines is egy már túlbonyolított vacak, szerelhetetlen szemét amúgy, és meséljek a kiszakadó hátsóhíd bekötési pontokról 36-46 vonalon? varrtam már fel ilyen szemétkupac aljára erősítőlemez készletet, szóval van belelátásom! :)
Mondom 1-2 megcsinált kupé jól tud kinézni, de sose kéne.
#15 jaj a kis fanoknak csupa ilyen hülye érveik vannak, meg az a következő általában hogy "akkor mondhatok ezekről csak véleményt ha a nevemen is volt"
a konstrukciós hiba az konstrukciós hiba, a szerelhetetlenség, meg szerelhetetlenség. ezek nem gazdafüggők.
De pont erről beszélek, hogy a facelift alkalmával már javították a pl. a hátsó bekötési pont gyengeségét. A szerelhetőség, meg hát nem tudom, ha én szinte 0 szerelői tapasztalattal otthon egy csomó mindent meg tudok csinálni rajta YT videók alapján, akkor azért annyira bonyolult nem lehet. Baromság is lenne egy 1.0-ás Suzukival összehasonlítani, mert nem egy kategória a kettő.
Peace!
Az a baj, hogy az érme két oldala vagytok és mindketten egyformán hülyék.
"Az E46 tud nagyon jó lenni ha nem 20 gazdás lelakott"
Oké, de kb. az összes olyan. Valamikor lehet jó és szép autó volt, de az alacsony ára miatt a gyökér fiatalok elsőszámú kiszemeltjévé vált, akik:
1: lámpától lámpáig gyorsulgattak állandóan
2: nem volt pénzük rendben tartani őket
100-ból 99 ilyen. Ezeknek nem kell 20 tulaj, csak 2: az első tulaj aki még valamikor lehet törődött vele és a második hülyegyerek, aki fél év alatt gallyra vágta.
Bevallom kicsit nekem is tetszik a megjelenése. De akkor lőném magam fejbe, amikor eszembe jutna, hogy vegyek egyet. Értelmes ember ma már (értsd: az elmúlt 10-15 évben) nem vesz E46-ot, mert az autózás legalja. Olyan szarok mint a régi Swiftek, de cserébe legalább 10-szer annyiba kerül minden. És amint elkezdenek jönni a problémák, nem fog rájuk annyit költeni senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!