Mennyit lehet alkudni 5,5 milliós autóból?
Figyelt kérdés
Benzines típus. Max ennyi a keret rá, de nyilván örülünk, ha tudunk belőle alkudni.2022. szept. 20. 19:03
11/16 anonim válasza:
Ha tényleg jó állapotú, jó autó, akkor sajnos kb semmit a jelenlegi viszonyok mellett.
12/16 anonim válasza:
Nálam az elmúlt 1 évben 4 db hasonló árkategóriás autó fordult meg, ebből 1-et vettem kereskedőtől. Egy B7 passat, amiből 200 ezret sikerült, egy W212 merci, amiből szintén 200 ezret, egy X5 E70, amiből 275 ezret, és egy F10, amiből csak 100 ezer forintot. A merci volt neppernél.
13/16 anonim válasza:
@10: Sajnos tisztában vagyok a piaci árakkal. 5-5,5 körül az alja van. A közepe 6,5-7 millió közt mozog, ennyiért mennek a jobb állapotú és/vagy jobban felszerelt példányok. De még ebben az árban sem találtam olyat, ami sérülésmentes. Végül amit megvettem, az sem volt az, de semmi feltűnő, rozsdára hajlamosító vagy szerkezeti sérülés nem volt rajta, ezért bevállaltam. Ránézésre szalon állapotú, csak én tudom, mi volt javítva, és hol vannak rajta apróbb hibák. Ez 6,5 volt a hibái miatt, azok nélkül 7 felett kínálták volna.
14/16 anonim válasza:
#13 Te nem tudom hol vetted ezeket, de azért a 6,5-7 millió erős túlzás ár ezekért. Én 2017-es év végi, már facelift, és style felszereltségű darabot vettem 5,6 millióért ezelőtt 1 hónapja, 92.000 km-rel. Nem tekert órás, minden megvan szervizkönyvébe. Szóval inkább 4,5 millió az alja, amiben elég sok kilóméter belecsúszott már.
De, hogy kérdető kérdésre válaszoljak, nekem is az a tapasztalatom, hogy a ténylegesen szép darabokból nem igen lehet alkudni. Nem elkeseríteni akarlak, de a legtöbb nepper tudja mit ad el. Nekem mindössze 50 ezret sikerült, de persze így irányáron vettem meg, mert első dolgom az volt, hogy átnézessem szakszervízbe, és pont aktuális volt (12.000 km-rel ezelőtt volt) egy olajcsere is.
15/16 anonim válasza:
#13: Skoda márkakereskedésből van. Annyi, hogy néhány extrához ragaszkodtam: LED lámpa, android auto, multikormány. Amiket 5,5 körül árulnak, azokból jó néhány hónapok óta fent van, gondolom nem véletlenül. Biztos ki lehet fogni, de jelenleg bőven 7 millió felett van a korai faceliftesek teteje. A legolcsóbb 2018-as egy jégkáros autó 4,9-ért. Volt olyan 6,5-ért, aminek a tetőlemeze volt javítva, mert éjszaka valami drogos azon ugrált. A durva az, hogy így is eladták, aztán két hétre rá megint felkerült, de azóta megint elkelt.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Itt találtam ma 5,3 ért, de ez még nem az érintőgombos nagykijelzős modell, 2017/10 havi facelift/style. Bántja a szemem, hogy fehér, de egyre jobban tetszik ez is. Mindössze 20 ezret engednének belőle.... A 130.000 km viszont sok nekem kissé. A belseje ellenben makulátlan.
2022. szept. 22. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!