Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Passat b5 1.9 Tdi kipufogó?

Passat b5 1.9 Tdi kipufogó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

99-es 1.9 Tdi Afn b5 passatról van szó(gyári 110LE).

Nyár elején hengerfejes lett, így ha már bontani kellett, került bele SDI vezérműtengely, 0.26-os csúcsok, új GT1749VA turbó, és fel lett újítva az adagoló, és össze lett írva a rendszer,le lett padolva. Ezeken kívül, még tavaly EGR falazva, katalizátor üres(nem, NEM kormol, nem okádja a füstöt, nem huhog mint a bagoly), műszakin, plusz pénz nélkül, ismeretség nélkül, teljesen szabályosan ment át.

Így építés után, jól megy(174LE),de a hangját kevessellem. Kérdésem az lenne, hogy egy hátsó dob cserével, mennyi lenne a különbség, vagy ki mit ajánl?

Most sem füstöl/kormol, és nem is akarom hogy kormoljon, abból eleget látok a városban(gyári autóra írnak egy chipet, aztán erő nélkül csak felhőt hagy maga után....)

Csak egy kicsit erősebb/mélyebb hangot szeretnék, nem üresrendszert, "popcorn-t", vagy teljes kipufogó rendszert. Ha egy hátsó dob cserével lehet rajta segíteni, vagy kisebb változtatással, akkor várom a válaszokat.

Köszönöm!

2022. szept. 20. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mik az elvárások de amúgy szerintem működhet.
2022. szept. 20. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából az átalakítások után a hangja teljesen gyári maradt, amit eddig is keveselltem egy kicsit.

Nem kell hogy hangosan üvöltsön, mert viszonylag hosszabb utakra használom, és azt sem akarom hogy másokat zavarjon, de jó lenne ha kicsit erősebb, mélyebb hangja lenne. Teljes nyitott rendszert nem akarok alá csináltatni, fölöslegesnek tartom, de ha kihozható belőle kicsit erősebb hang egy hátsó dob cserével, akkor azt megcsinálom. Ha csak üres rendszerre való cserével lehet elérni valamit, akkor inkább hagyom így. Az ereje élvezhető de a hangja sajnos nem.

2022. szept. 20. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy elég szolid hangot hogyan tudna biztosítani. Inkább hagyd így és tekerd fel a zenet
2022. szept. 20. 19:14
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmire gondoltam.

Köszi a válaszokat.

2022. szept. 20. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek alá üres rendszert szoktak dobni, hogy legyen valami hangja is..

Dobj fel egy hátsó dobot ami bizonylatos aztán próba szerencse, valamivel úgyis nagyobb lesz a hangja. Már csak az a kérdés, hogy neked elég-e.

2022. szept. 20. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Üres rendszert nem akarok alá, úgyhogy 1-2 dB-ért inkább hagyom gyárira. A dob árát inkább akkor a hangrendszerre fordítom.

Köszönöm a válaszokat.

2022. szept. 21. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!