Milyen sportos coupet ajánlanátok 8 millió alatt?
Figyelt kérdés
Német előnyben, de kíváncsi vagyok ti mire gondolnátok.2022. szept. 13. 12:46
1/9 anonim válasza:
Ha klasszik német coupé forma kell, akkor A5, 3er, C-Klasse.
Aztán, ennél jobban pontosítani már úgy lehetne, ha lennének elvárások is.
2/9 A kérdező kommentje:
hát, gyors legyen, keveset egyen, jól nézzen ki :DDD
kifejezett elvárás nincs egyébként, felületesen keresgetek egyelőre
2022. szept. 13. 15:39
3/9 anonim válasza:
Ez furcsa... még nincs őszi szünet.
5/9 anonim válasza:
Hat ha gyors akkor nyilván nem eszik keveset
6/9 A kérdező kommentje:
persze, ez egyértelmű, ezzel jeleztem, hogy kifejezetten nincsen. ebbe az árkat.-ba már épphogy beleesnek sportosabb gépek, teljesítménnyel, másik oldalon viszont vagy öregek, vagy sok km, széthajtott. úgy gondolom rengeteg elvárást nem lehet fűzni, még.
2022. szept. 13. 19:52
7/9 A kérdező kommentje:
csak itt a válaszolók ( nem rád értve ) tudnak mindent, és értenek mindenhez is, közelébe meg nem mentek még egy ilyen kocsinak se.. :D
2022. szept. 13. 19:54
8/9 anonim válasza:
#2: Akkor A5 3.0 TDI. Mondjuk, hogy jól néz-e ki, az relatív, nekem adja.
Én egyébként Scirocco párti vagyok, igaz az nem coupe, de bevállalnék egy R-t ennyiből a mostani dízel helyett
9/9 A kérdező kommentje:
az adja amúgy igen, a 3.0 meg ideális. sirocco szép bár kifejezetten nem vagyok volskwagen group párti, de onnan azért az audi az helyén van az fix:D
2022. szept. 14. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!