Max 2 - 2,5 millióért lehet venni sportosabb kanyarvadász autót ami megbízható?
Tehát valami kisebb súlyú (nem kartondoboz Swift) és agilis/sportos futóművel rendelkező, de mindemellett motorikusan megbízható (kvázi kimegy a világból kategória) és nyilván teljesítményben azért súly/lóerő arányban korrekt legyen.
Jó ingázásra, de ugyanakkor hétvégi szerpentinezős kirándulásra is viszonylag élvezetes. Nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen autó a mostani használtpiacon, vagy ha nem akkor milyen árkategóriában lenne érdemesebb gondolkoznom?
civic jó választás
2.2 ctdi is iszonyat jó motor
BMW E90 valamelyik korai példánya az M47 motorkódú 163 lóerős dízellel.
Sokkal jobb mint a Civic minden tekintetben. Lehet, hogy nem megy el örökre kizárólag olajcserével, de nem vészes a fenntartása.
Várom a lepontozásokat, hogy nem egy harmatgyenge szívóbenzines, 10+ litert fogyasztó, faék egyszerűségű, gyenge anyaghasználatú, zajos, zörgős DE megbízható (és ezzel minden erényét elmondtam) japán csodát ajánlottam.
Inkább ajánlasz egy lerúgott, Föld-Hold távot 2-szer megtett német ex-prémiumot, amit Lakatos Ármándó Dzsézönsztetem használt előtte.
De akkor vegyük sorra: harmatgyenge? 140 lóról van szó. Az 1.8 benzin és a 2.2 dízelnél is. Lehet vele haladni...
10+ liter? Városban 8, ha nehezebb az ember lába.
Faék egyszerűségű? Igen, de minek a csicsa, ha nem működik. Inkább legyen egyszerűbb, de tartósabb szerintem.
Gyenge anyaghasználatú, zörgős, zajos? Mi számít gyenge anyaghasználatnak? A műanyagok, amik 15 évesen sem foszlanak szét, még nincs benne zongoralakk?
Egy olyan példát hoztál fel, ami valóban előfordul, de nem igaz az összes ilyen autóra. Mintha civicből nem létezne rossz állapotú.
Léteztek egyáltalán a civicben ilyen extrák, vagy leragadtak a tekerős klímánál meg a halogén lámpánál? :)
Navigációt meg sem merem említeni.
Képzeld, léteznek ilyen extrák ugyan ebben az évjáratban. GPS, elektromos panorámatető, BT telefonkihangosító, bi-xenon, 4 elektromos ablak (az első 2 automata), 2 zónás digitklíma stb. Soroljam még?
Nyilván van Civicből is rossz állapotú, nem azt mondtam. Arra utaltam, hogy a BMW-ket nagyobb eséllyel használják csak, szerviz nélkül. Mondjuk ez inkább az E36/46 párosra volt igaz, ezt elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!