Ilyen alatt 100%-ban biztonságos szerelni, vagy kéne alá bak is?
Úgy kicsúszik a kerék alól mint a szar.
MINDIG BAKRA TÉVE SZERELÜNK! A különböző emelési módok kizárólag arra használatosak, hogy a bakokat alá lehessen tenni.
Én használok ilyesmit. Az autó a kerekén támaszkodik továbbra is, csak felállsz vele a rámpára. Hova tennéd a bakot?
Azt hogy kicsúszik, nem is értem. Hogy, hova? Teljesen stabilan áll rajta az autó. Ha teljes erővel lökdösöm, se csúszik sehova. Maximum azt tudom elképzelni, hogy amikor állsz rá fel és csúszós a talaj, csak az elején lévő ferde részre hajtasz fel, kilökheti maga alól. De mozgásban lévő autó alá amúgy sem mászunk be.
Ezt én se értem, olyat láttam hogy felálláskor megbillen, de amikor rajt vagy hogyan csúszhat el? Vagy csak a müanyag a problémás?
Szeretnék az autó alatt szerelni, de a 100% biztonság az első.
Ez kegyetlen drága....
Veszel 1 vagy 2 raklapot pár ezer forintból és annak a vastag fájából és pár szöggel és egy fűrésszel megcsinálod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!