Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen alatt 100%-ban biztonság...

Ilyen alatt 100%-ban biztonságos szerelni, vagy kéne alá bak is?

Figyelt kérdés
[link]

2022. szept. 12. 01:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%

Úgy kicsúszik a kerék alól mint a szar.

MINDIG BAKRA TÉVE SZERELÜNK! A különböző emelési módok kizárólag arra használatosak, hogy a bakokat alá lehessen tenni.

2022. szept. 12. 04:43
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Ahogy az # 1-es mondja!
2022. szept. 12. 05:17
 3/24 anonim ***** válasza:
64%
Ezen szerelni életveszélyes!
2022. szept. 12. 06:21
 4/24 A kérdező kommentje:
Na erre nem gondoltam volna, azt hittem ez a legbiztonságosabb :O Emelési pont is berogyhat, erre meg azt hittem atombiztos. Köszi az infot
2022. szept. 12. 09:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én használok ilyesmit. Az autó a kerekén támaszkodik továbbra is, csak felállsz vele a rámpára. Hova tennéd a bakot?

Azt hogy kicsúszik, nem is értem. Hogy, hova? Teljesen stabilan áll rajta az autó. Ha teljes erővel lökdösöm, se csúszik sehova. Maximum azt tudom elképzelni, hogy amikor állsz rá fel és csúszós a talaj, csak az elején lévő ferde részre hajtasz fel, kilökheti maga alól. De mozgásban lévő autó alá amúgy sem mászunk be.

2022. szept. 12. 09:36
 6/24 A kérdező kommentje:

Ezt én se értem, olyat láttam hogy felálláskor megbillen, de amikor rajt vagy hogyan csúszhat el? Vagy csak a müanyag a problémás?

Szeretnék az autó alatt szerelni, de a 100% biztonság az első.

[link]

2022. szept. 12. 09:42
 7/24 anonim ***** válasza:
Én nem merek ilyen lendületesen felállni, szép óvatosan szoktam felgördülni. Ami még zavarni szokott, hogy ha orral előre állok fel, a koptató leér a rámpára és begyűri, de ennél nagyobb baja na legyen!
2022. szept. 12. 09:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk csak 12 cm-t emel, tehát hatalmas, bálteremnyi helyed így sem lesz az autó alatt. Az ár vajon 1 db-ra vonatkozik? Mert a párra gyanúsan olcsó lenne. 51.000 meg elég húzós egy ilyenért.
2022. szept. 12. 09:52
 9/24 anonim ***** válasza:

Ez kegyetlen drága....

Veszel 1 vagy 2 raklapot pár ezer forintból és annak a vastag fájából és pár szöggel és egy fűrésszel megcsinálod.

2022. szept. 12. 11:39
 10/24 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy 2 darab 1 méteres 10*15-ös fából sokall különbet lehet csinálni. Meg ezek egyik vége alá még egy vastagabb fadarab és kész van.
2022. szept. 12. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!