Hogyan döntsek? VW Polo classic (sedan), Seat Cordoba, Opel Astra G között?
Ha ragaszkool ehez a 3 márkához akkro én a astra-t ajánlom. Megbizhatoságilag is meg kinézetileg is.
De ha tényleg autot akarsz venni ami megbizhato , keveset fogyazst olcso a fentartása akkor japán kocsit vegyél.Legyen az honda, toyota... vagy még a kia-t tudom ajánlani bár nincs akkora hirneve de viszont most nagyon feltörtek és megbizhato gépeket csinálnak.
Am nekem is a kedvenc kocsijaim a német kocsik de sajna egyre több panaszt hallani rá. ismerösök is panaszkodnak rá itt ezen a oldalon is sokat olvasnia német kocsik megbizhatatlanságárol. a legtöbb negativumot a volkswagenröl lehet hallani manapság(foswagen).Az astra-k viszon tartják az erös középkategoriájukat szal sztem azt vedd ha ebböl a 3bol akarsz dönteni.A seat-rol azért nem irtam mert abban volkswagen motor meg elektonika van csaka kaszni más...
Seat Cordoba. Gondolom 5 ajtósat vennél. Nos a Cordoba formása ugyan az mint a Polo Classic csak van hátúl rajta egy szárny és a kinézett 2001-03 modell már ráncfelvarrot így elég pofásan is néz ki. Hogy sokat eszik hát relatív kinek mi a sok. Az én 1,6 Cordobám (ez 3 ajtós de hátra is könnyedén be lehet űlni) 7,5-8 literrel beéri városban (Budapesten használom).
Alkatrész sem egetrengetően drágák. Én ha kell nekem valami a Bárdiban veszem meg. Semmi bajom nem volt még a kocsival a kötelező olaj és szűrő cseréken kívűl egy katalizátort egy kipufogó dobot (még a gyári van alatta) és féket cseréltem 1 év alatt.
Hátránya talán az hogy Infocenter benne van így a CD-s rádió felejtős.
Opel Astra sem rossz választás. Én amikor néztem a kocsikat akkor egy Astra G-t néztem ki 98-ast 899 ezerért. Ezt lefoglalózták közben ami nem is volt baj. A Cordobát 650 ezerért vettem meg és még 2 évvel fiatalabb is.
Amúgy olvasgasd a www.nepitelet.hu oldalt. Ott tulajdonosok írnak a kocsikról és nem csak a GYIK átlagos csak a német kocsik jó hozzászólói irogatnak.
Nem pusztán az a baj, hogy csak a német. Hanem, hogy CSAK az egyik kontinens/ország.
Csakajapánoktudnakautótgyártani
Csakanémetekmertanémetprecizitás
Csakazolaszmerazolaszazisten
Csakafranciamerafranciaazisten
És ezekkel van a legnagyobb baj. Hogy nem tudják elismerni, hogy bizony nem csak egyvalaki tud jó autót gyártani.
21:55
nem kell az oldalt látogatni... ilyen egyzserü
Ha téged zavar hogy itt beszűkűlt emberek irnak és te ettöl külömbnek tartod magad akkro nem vagy idevalo.
Figyelj ez az oldal ahogy a nevében is van kérdéseket tartalmaz amire az ide látogatok válaszolnak...
szal ha téged zavarnak a válaszok akkor azon ugy tudsz segiteni ha nem kattintasz az oldalra.
Amugy meg én nembánom hogy ha reggeltöl estig itt vagy sem de akkro ne háborogj mások véleményén.
Én sem irtam még hogy hülyeséget irsz és elegem van az ilyen válaszokbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!