Ha 2000-es évek eleji autót szeretnék, milyen típust érdemes választani?
Újabb kocsira nincs sok pénzem. De egy fapados Swiftnél azért komolyabb autót szeretnék..
500 ezer és 1 millió ft közt szánnék rá.
Én elsősorban Volkswagen Bora, Passat, 4-es vagy 5-ös Golf, Volvo S40 vagy legfeljebb egy S60, amire gondoltam.
Első autóm lenne és munkába járáshoz szeretném használni. Tehát napi használatra. És inkább a dízel felé hajlok.
Amilyen elmebeteg árak vannak most az ötös Golf biztosan nem jön ki, mikor a hármasért is 500 fölötti árakat kérnek el. Egy 2004 utáni Swift egymilliókért megy. Uramisten. Nekem a pofám leszakad mi lett a használtpiaccal. Ennyit nem romlott a Ft könyörgöm, ez mind az emberi pánik és kapzsiság.
Marha nagy szerencsém volt még a járvány előtt hozzájutni a hármas kombi Meganehoz dízelautomatával másfél milláért, ma meg lassan egy Swift kerül annyiba...
Ha zavar a rozsda, akkor rozsdára hajlamos autót ne vegyél.
Minap megnéztem egy kívülről nagyon szép, 2001-es autót, alánézve siralmas volt, szanaszét volt rohadva.
Na meg a fogyasztás se mindegy, minél kevesebbet fogyaszt valami, annál rohamosabban megy fel az ára.
Astra G.
Az 5-ös golf valamikor 2003 végén jött ki, az inkább a 2004-ben bemutatott H Astra kortársa. A kínálat legalja, széttaposva, csillió km-rel lehet hogy kijönne a keretből. De én nem választanám azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!