Segédmotoros kerékpár vizsgákon kaptam egy-egy papírt. Azok kelleni fognak még?
Figyelt kérdés
Három vizsgát kellett letennem plusz az elsősegély, ami még nincs meg. Volt az elméleti, egy rutinpályás, meg egy a forgalomban. Az utóbbi kettőn kaptam egy-egy papírt, amin vannak rublikák amikben be lehet jelölni, hogy miért volt sikertelen a vizsga. Nekem elsőre sikerültek a vizsgák, nem hibáztam, de kaptam ilyen papírokat (egyik rublika sincs bejelölve). Rajta van a vizsgabiztos és az oktató aláírása, a nevem, stb. Az oktató nem mondta, hogy még kelleni fognak, ha jól emlékszem azt mondta azt csinálok vele amit akarok. A rutinpályás megvan, de a másikat nem emlékszem hova tettem, lehet, hogy kidobtam. A rendszerben elvileg bent van, hogy megcsináltam, tehát szerintem nem kellenek, de nem tudom. Írtam az iskolának, de még nem válaszoltak (általában 1-2 napon belül szoktak)2022. aug. 31. 18:16
1/2 anonim válasza:
Szuvenír, gondolom a hibavonalakat el is magyarázta a vizsgabiztos, ha nem, átbeszélheted oktatóval. Mivel most már automatikusan felhőbe nyomják a dolgokat, legkésőbb 3 munkanapon belül mehetsz is a kormányablakba jogsit csináltatni. (Régen sem ért amúgy ez a papír semmit, később kellett a vizsgaközpontba bemenni egy papírért, amivel mehettél okmányirodába.) Kidobhatod, bekereteztetheted, te dolgod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnyugodtam :D
2022. aug. 31. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!