Mire számítsak forgalomban való vezetésnél? Tapasztalatok, tanácsok? (segédmotoros kerékpár)
Holnap megyek forgalomba vezetni. Az elméleti vizsgán csak negyedszerre mentem át (mindig olyan hülye kérdéseken buktam el, hogy kell e hólánc a mopedre meg hogy megállhatok e kereszteződéssel szemben - öt éve havat se láttam és ki áll meg kereszteződéssel szemben? XDD - de már ezeket is megjegyeztem).
A gyakorlati vizsga elsőre sikerült, az oktató azt mondta szerinte nem lesz gond a forgalomban sem, de nézzem át a kanyarodási szabályokat és a táblákat. Ezeket megtettem, indulás előtt még majd átnézem.
Nagyon félek, hogy elcseszek valamit.
Amúgy kedves az oktató, de azt mondta forgalomban durvább lesz, mert mivel motorral vagyok, nem tud belelépni helyettem a fékbe vagy elrántani a kormányt, nehogy baj történjen.
Az első adagot túléltem, még lesz kettő, aztán vizsga :D
Annyira nem volt vészes, csak a többsávos körforgalom nem szimpi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!