A magyarok miért járnak mindenhová autóval?
Figyelt kérdés
Elképesztő mennyiségű autó fut az utakon és a magyarok mániákusan ragaszkodnak ahhoz, hogy az 500 méterre levő Lidl-be is kocsival menjenek.2022. aug. 31. 18:04
11/23 anonim válasza:
#9 Éltem másfél évet Belgiumban, az annyira nem volt sík, és ott is gyalogosveszélyeztető hülyék a biciklisek, hiába van egyértelműen kijelölve, hol menjenek. Én már csak azért sem biciklizek, mert gyerekkoromból emlékszem, hogy én is hülyén mentem, hiába tanítottak meg a szüleim a szabályokra. Hollandia minden szempontból egy fokkal jobb mondjuk.
12/23 anonim válasza:
Mégis mivel kellene menni a LIDL-be ha jól bevásárol valaki ?
Mivel cipelje haza?
14/23 anonim válasza:
Azt sír a szájuk,hogy éheznek
15/23 anonim válasza:
Mert szinte ingyen van a benzin.
Ha 5000 Ft lenne literje, jobban meggondolnák.
16/23 anonim válasza:
Azért, mert a magyar egy meglehetősen igénytelen és lusta népség, a nagyképűsködés és a kifogáskeresés viszont nagyon megy. (jaja természetesen mindenki nagybevásárlás miatt megy autóval blabla)
Talán nem véletlen, hogy a többség ennyire ocsmányul néz ki.
17/23 anonim válasza:
Azért megyek autóval, mert megtehetem. A sarki dohányboltba is. A benzinköltség kb. rezsi. Azért van, hogy menjen.
18/23 anonim válasza:
Fú de felkapták a vizet azok, akiknek nem telik autóra. :) :) :)
19/23 anonim válasza:
#18: nekem telik, sőt ha most akarnám veheték kb. bármilyen autót szalonból (a mostanit is újan vettem, és 100-as benzinnel tankolom).
De ettől még látom hogy az emberek egyre inkább arra használják az autót, amire nem való. És ez azért van, mert tül olcsó az üzemanyag
20/23 anonim válasza:
Akkor emeld meg az árát? Ja, hogy nem rajtad múlik? Akkor nem vagy elég sikeres, csak szólok. Amúgy a benzin pont olyan, mint a cigi, akármeddig emelhetik az árát, akinek szüksége van rá, úgyis megveszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!