Ford focus generátor baj lesz?
Sziasztok! Van egy 2004es Ford focus 1.8Tddi amin meghalt a generátor,szétszedtük szénkefét cseréltünk továbbra sem jó...aztán vettem bele feszültség szabályzót,pár napig jó,de ahogy felmentem vele az autópályára megint csökkent a töltésem...közben az akksi jel folyamatosan világított ..vettem bele egy generátort (bontottat) bele raktuk,tök jó a tölté,el is tűnt az akksi jel minden jó de aztán ma reggel feljottem vele a pályára és megint feldobta az akksi jelet és megint csökken a töltés ...de már kételkedek hogy generátor baj lenne,ennyire szerencsétlen csak nem vagyok hogy ennyi próbálkozás után se jó ...valami ötlet esetleg hogy mi lehet a baj?
Van egy töltés jelzőm azzal figyelem folyamatosan az akksi feszültségét.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az akku egyáltalán jó?
Vagy valami vezeték hiba lehet, szétégett a negatív kábel pl(dízel izzítás+indítózás miatt), beragadt izzítórelé, stb tudja még szpatni az embert.
Gyűrögesd meg az akku negatív kábelét, ha nagyon recseg, az már elporladt. Csak egy tipp.
Jobb lenne elmenni egy elektro műszerészhez és lehet 5-6 ezerért pontosan megtudja mondani hogy mi a baj.
Felesleges tippelni és cserélgetni az alkatrészeket , mert ez így nagyon drága lesz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!