A régebbi Volkswagen tulajok miért fikázzák a régebbi Toyotákat, Hondákat?
Figyelt kérdés
Mi az amiért jobb a Volkswagen? Gondolok itt a B5 Passatra vagy 4-es Golfra.2022. aug. 29. 22:28
1/5 anonim válasza:
Gondolom irigykednek a problémamentességre ezért kitalálnak valamit. Ha tényleg fikázzák. Én még nem hallottam, de biztos.
3/5 anonim válasza:
Mert valami fáj nekik belül…
Gec emberek azon veszekednek, hogy melyik matuzsálem korú szar a jobb? Hagyjuk már…
4/5 anonim válasza:
Mert régebben is volt ilyen mondás: A cigány is a maga lovát dicséri.
5/5 anonim válasza:
Mert tizen és huszonéves foggyos hülyegyerekek ilyeneket vezetnek legtöbbször,egyszerűen azért csinálják mert idióták.A normálisabbnak benő a feje lágya pár év után a többi meg egész életében hülye marad.
Amúgy szerintem csak Honda és VW között van ez,a legtöbb Toyota egy unalmas népautó aki vamzerkodni akar nem olyat vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!