Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gáz adására autó későn reagál....

Gáz adására autó későn reagál. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Akinek volt már hasonló jellegű problémája mi oldotta meg? Mire lehet következtetni? Szerelő olvasott diagot. Hibakód mentes. Üdülés után ha házért fog majd ránézni részletesebben addig szeretnék érdeklődni kinek mi oldotta meg ezt a jelenséget.

VW Passat 1,9 PD TDI

2022. aug. 28. 02:08
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A szerviz oldotta meg nekem.
2022. aug. 28. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:

valamelyik jeladó késik..légáramlás, levegőmennyiség, léghőmérséklet. A vízhőfok nem, üzemanyag-nyomás gondolom rendben.

Inkább szerviz..bár sokba fog fájni, a szerelőnek kell a pénz.

2022. aug. 28. 06:54
 3/4 Cubina ***** válasza:

Nekem a váltó romlott el, akkor csinálta ezt a kocsi. Tövig nyomtam a gázt, és csak fél óra múlva reagált, aztán a végén le is fulladt, pont kanyarodásnál a villamos sínen. Már jött a villamos, alig bírtam lemenni a sínről.

Mivel öreg autó volt és a váltócsere többe került volna, mint az egész autó, így ment szegény a bontóba.

2022. szept. 1. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyugodjék békében! 🙁
2022. szept. 1. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!