Nőként lépcsőshátú autót venni első autónak nem rossz ötlet?
A parkolás miatt nagyon ferdehátút ajánlanak (bevallom őszintén, parkolásban még kicsit gyenge vagyok, az oktatóm nem nagyon tanította).
Viszont én szerelmes lettem egy Toyota Corollába, ami sajnos nem ferdehátú. Mennyire okoz gondot, ha ti tapasztaltabbak vagytok szerintetek mennyire megy nehezebben egy lépcsőshátúval a parkolás? Meg lehetne azért szokni? Nagyon nehezen mondanék le erről az autóról :(
Mi köze a nemednek ehhez?
Nekem semmi különbség nincs, nyilván egy hosszabb autóval le kell mondanod a rövidebb helyekről, ennyi.
Egyébként ugyanúgy meg lehet szokni. Ha nagyon nem megy a tolatva parkolás, akkor max. rakass bele radart/kamerát.
Amúgy a corollából is van ferdehátú kivitel.
Meg kell tanulni parkolni.
Szerelemvásárláshoz meg keress hozzáértőt. Ha pedig csak neten kinézet autó, felejtsd is el.
Miért, a ferdehátúval könnyebb parkolni? Ez nem igaz. Példának okáért: apám 190-es mercédeszéből nagyon könnyű hátramenetben parkolni, pontosan látható, hogy hol az autó vége, pedig lépcsőhátú. A volt Suzuki SX4-em ferdehátú, de nem lehetett látni benne hol a vége.
Egyébként 30eFt-ből lehet parkolóradart rakni az autóba, azzal már nagyon könnyű parkolni
Vicces ez a parkolás dolog, mert nekem korábban egy E90-esem volt, szinte vakon betettem akárhova, apám korábbi W204-esét is kényelmesen leparkoltam szinte bárhova és ezek mind sedanok voltak.
Most egy jóval kisebb autóm van egy S1-esem elvileg ezzel könnyeb lenne a parkolás, mivel hatchback, mégis, olyan szarul lehet kilátni és érezni az autót, hogy ezzel, egyszerűen jóval bénábban tudok tolatva parkolni.
Szóval ezzel azt akarom írni, hogy autófüggő, hogy mire, hogy lehet ráérezni, nem mindig kialakítás függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!