Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet kapni olyan bukósisakot...

Lehet kapni olyan bukósisakot ami nem áll hülyén?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy kicsi a fejem, a bukósisakok meg 2x 3x akkorák mint a fejem, egyik sem áll jól. Van olyan bukósisak (motorra) aminek a külső része kissebb mint társaié?

2022. aug. 26. 18:44
1 2
 11/12 krwkco ***** válasza:
100%

Ahogy sejtettem és a #8-ban írtam:

"A legolcsóbb sisakoknál egyetlen héjméretet találsz: az XS-es bukósisak ugyanakkora külső méretű, mint az XL-es, csupán a belső, ütéselnyelő réteg és a kényelmi szivacsozás tér el. Ahogy megyünk fölfelé árban, úgy találunk egyre több héjméretet egy adott típuson belül. Középkategóriás sisakoknál már legalább 2 héjméret van: pl. XS-től M-ig kisebb, L-től 2XL-ig nagyobb a héj (a plexi általában ugyanaz). A felső kategóriában már 3 vagy akár 4 héjméret is lehet. Az AGV GT Veloce esetében például így oszlik meg a méretezés: 1. héjméret XS-S, 2. héjméret: MS, 3. héjméret: ML-L, 4. héjméret: XL-2XL."

(Kösz a linket Kedvencem_a_makos_guba. :-) )

2022. aug. 27. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Nm. :) Utoljára kb. 16 éve volt a fejemen bukósisak, már rég nem motorozok.

Van az a "mániám", hogy ha érdekes kérdést látok, akkor rögtön ráguglizok, hátha találok rá választ, és tudok segíteni a kérdezőnek, de közben én is tanulok valami újat.

2022. aug. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!