Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Carverticalon minden autora...

Carverticalon minden autora meg lehet nezni a valos kikometert? A kulfoldrol behozottak kulfoldi eloeletet is meg lehet nezni km szempontjabol?

Figyelt kérdés
Van ket auto amit a heten megnezek. Mindketto kulfoldi. Ingyenes lekerdezos oldalt nem talaltam, ezert arra gondoltam befizetek a carverticalba. Csak azt nem szeretnem hogy fizetek, aztan megse lesz rola adat. Tobbnyire vissza lehet nezni kukfoldrol most behozott autokat vin szam alapjan hogy valos e a km? Csak a kulfoldi km erdekel nem e tekertek.
2022. aug. 22. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy igen vagy nem. Általában semmi értelmes infót nem ad ki.

Pénzkidobás.

2022. aug. 22. 18:00
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
2022. aug. 22. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2022. aug. 22. 18:24
 4/8 MGéza ***** válasza:
55%
Mert olyan nincs, hogy ingyenes lekérdezős. Csak ha már volt Magyarországon forgalomba helyezve, akkor ingyenes a lekérdezés a JSZP-n keresztül. Mivel külföldön ilyen ingyenesen lekérdezhető adatbázis amibe bárki beleláthat nincs, ezért a C.V. meg az összes többi ilyen csak nyilvános, szerviz és biztosítói, esetleg hirdetési oldalak adatbázisaihoz fér hozzá és az ott talált adatokat képes neked továbbítani. Mivel ezek nem hivatalos források így az infó is megbízhatatlan, ha már van valami egyáltalán.
2022. aug. 22. 18:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Az auto csak olaszorszagban kozlekedett es most szlovakiaban kozlekedik.
2022. aug. 22. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Európai autónál semmit nem érsz vele.

Többet ér, ha abból a pénzből átnézeted egy szervizben.

2022. aug. 22. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
El kell felejteni azt a fost. Nem érsz vele semmit. A külföldi autóknál főleg, állapotot kell venni, nem kmt. 500 ezer kms autó is lehet jó, évi 3000-et futott is lehet szar, hisz lemegy a bótba 2 kmre hetente egyszer, városban lámpától lámpáig gyorsítgat, “3000 kmként cseréljen a f*szom olajat”, az nem érdekli hogy letelt az 1 év. És ilyenek. Állapotot vegyél!!!
2022. aug. 22. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kértem le arról a fosról adatot (Németből behozott autóra). Megbántam. Semmi értelme nincs, egy pénznyelő, Becsületesnepper töltött fel a YouTubera róla egy jó kis elemzést, azt nézd meg.
2022. aug. 23. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!