Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pontos a carvertical?

4Round kérdése:

Pontos a carvertical?

Figyelt kérdés
Kerestem egy autót és az unokatestvérem beszélt valami carvertical nevű eszközről. állítólag mindent megtudhatsz az autó hátteréről. De fogalmam sincs, hogyan működik, és meg akarom érteni, mielőtt megpróbálnám használni. Hogyan és honnan szerzik meg az információt? Valódi a tájékoztatás? Vagy csak valamilyen előrejelzésre alapoznak a jármű kora és ilyesmi alapján? Ha bárki tud erről vagy tud egy jó cikket róla, kérem ossza meg!

2021. aug. 31. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán
2021. aug. 31. 18:34
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

https://www.youtube.com/watch?v=-6HR3qkXKhQ

Ennél bővebb választ nem lehet adni erre a kérdésre.

2021. aug. 31. 18:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. aug. 31. 19:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos.

Ellenben csalóka nekem volt egy autóm 20km/H val nekitolattak és sérült a lámpa és a lökhárító. A carvertical szerint 1.4 milliós sérülése volt. Ami igaz ennyivel húzták le a biztosítót de 2 csavarozhato alkatrészt cserélték nem totslkaros volt.

2021. aug. 31. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden infó amiért ott fizetsz, elérhető ingyenesen is például ügyfélkapun keresztül....
2021. aug. 31. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen igaz, amikor írtak a cikket hogy az ügyfélkapun ott van minden megnéztem.

A carvertical szerint totalkaros autóm az ügyfél kapu szerint sérülésmentes. A carvertical szerint kuka, a valóságban a sárvédőt lecsavaroztak és újat kapott

2021. aug. 31. 21:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A carvertical- és a pontosság :D Jó vicc...
2021. szept. 1. 02:47
 8/13 anonim válasza:
33%
Üdv. Autókereskedő vagyok, nemhivatalos és hivatalos dílerként is dolgoztam, jól ismerem az alvázszám ellenőrzőket. Igazából végigmennek az összes lehetséges adatbázison, például a biztosítók, a gyártók, a rendőrség, a hivatalos kereskedők és szervizek, az országos nyilvántartások és egyéb hasonló adatbázisokon, és összegyűjtik vagy megvásárolják az adott alvázszámhoz kapcsolódó adatokat. Ezután összegyűjtik az összes információt, és jelentést készítenek róla. Olyan ez, mintha megkérnél valakit, hogy kérdezzen meg mindenkit, mit tud az autódról, és visszatérve elmondja az egészet. Nyilvánvaló, hogy a technológia miatt minden szupergyors. Összegezve tehát nem általuk létrehozott vagy sejtett információkról van szó, hanem azokról, amelyeket más, az autóddal kapcsolatba kerülő felek adtak meg nekik.
2021. szept. 1. 08:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Kösz! tehát minden valós és igaz. Megpróbálom.
2021. szept. 1. 16:29
 10/13 anonim válasza:
49%
Technikailag igen. Az információkat ellenőrzik de ha valaki ezeknél a cégeknél olyan hibát követett el, amely befolyásolja az autó történetét, akkor ez a hiba megjelenik a jelentésben is. Az a probléma, hogy az alvázszám-keresők nem tudják ezt kijavítani, mert ők kizárólag más forrásokból gyűjtött adatokkal dolgoznak, így ki kell nyomozni, hogy ki követte el a hibát, és meg kell próbálnod kijavíttatni azt a forrásnál.
2021. szept. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!