4Round kérdése:
Pontos a carvertical?
Figyelt kérdés
Kerestem egy autót és az unokatestvérem beszélt valami carvertical nevű eszközről. állítólag mindent megtudhatsz az autó hátteréről. De fogalmam sincs, hogyan működik, és meg akarom érteni, mielőtt megpróbálnám használni. Hogyan és honnan szerzik meg az információt? Valódi a tájékoztatás? Vagy csak valamilyen előrejelzésre alapoznak a jármű kora és ilyesmi alapján? Ha bárki tud erről vagy tud egy jó cikket róla, kérem ossza meg!2021. aug. 31. 18:27
11/13 anonim válasza:
Hát nemtudom nekem saját 1.gazdás autóra is kidobott totálkárt, meg 4 tulajt, úgy hogy 20-évvel ezelőtt 0-km-esen vettem, szal nem, nem minden valós és igaz.
12/13 anonim válasza:
Sok a téves adat benne, inkább csak tájékoztató jelleggel és komoly fentartásokkal kell kezelni az ott lévő adatokat. Arról ne is beszéljünk, hogy mint a kopasz is elmondta, nem biztos hogy az általad keresett alvázszám/autó (tévedés, elirás vagy mint mondták japán autóknál kevés az info) benne van az adatbázisukban, viszont ezt te már csak utána tudod meg ha kifizetted az árát, és ha nincs adat akkor sem kapod vissza a pénzed mehetsz a sohivatalba.
13/13 anonim válasza:
Megoszthatnád velünk, hogy lett a lekérdezés eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!