Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A carvertical miért írja ezt?

A carvertical miért írja ezt?

Figyelt kérdés
Le kérdeztem az autómat, cvn(golf 5, 1.4fsi hulladék) és ott azt írja hogy 4motion és hogy variant, de én úgy vettem meg az autót hogy Comfortline és első kerekes(forgalmiban is ez van). Most akkor vagy átbasztak vagy a cv nem jó. Azért lenne jó tudni mert ha a jövőben eladnám akkor ne írjak oda hülyeséget.

2021. máj. 12. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
A carvertical átcseszés, tele van vele a net. Ajánlom youtubeon a becsületesnepper videóját róluk
2021. máj. 12. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
9%

#1: igen, pont annak a videóját, akinek beleköpött Carvertical az üzletébe XD Nyakán maradt pár összetört autó, aztán most megy a nagy keresztes hadjárat CV ellen. Hagyjuk már...

CV megvásárolt adatbázisokból dolgozik, ha azokban helytelen adatot rögzítettek az autódhoz, akkor láthatsz eltérést. Az esetek túlnyomó többségében helyes adatokat hoz le. Összkerékhajtást egyébként elég könnyű eldönteni, ha alá nézel.

2021. máj. 12. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Igen, neki, pedig nem kedvelem. A cv egy fos, amerikai adatbázisból dolgozik, semmire nem jó itt
2021. máj. 12. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Carverticalra egy fillért is fizetni pénzkidobás, hihetetlenül szar az egész.
2021. máj. 12. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Becsületesneppert én se bírom de ebben igaza van.

CV egy fos. Alig tudtam paypal által visszaigényelni a pénzt.

Semmi infot nem hoz a kocsidról még akkor is zsebreteszik a pénzt.

Nekem annyit hozott, hogy mikori évjárat meg körözik-e. Igazából semmit.

AutoDNA viszont jó. Millió adatot megadott a kocsimról.

2021. máj. 13. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Így van, én sem feltétlenül csípem, amit becsületesnepper előad magáról, de a carverticalban abszolút igaza van. Az ő bizniszét nem befolyásolja semmiben sem a CV, mert 10 autóból 1nél ha ad releváns adatot, a többiről semmit. És az az egy is lehet csak pozitív megerősítés.
2021. máj. 13. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!