Műszaki vizsga előtt mindent ki kell vennem a csomagtartóból, ami nem kötelező a vizsgához?
Nem kell kivenni.
Annyit illik tenni, hogy rendet csinálsz az autóban, ne nézzen úgy ki a csomagtartó, mint egy ömlesztett rakományt szállító teherautó.
Nem tudom, azért kérdezem. Nekem ez lesz a legelső műszaki vizsgám, nem tudom, hogyan megy a dolog. Holnap kell vinnem felkészítőre az autóm.
Azt gondoltam, talán a vizsgáztató még abba is belekötne, hogy miért tartok ezt meg azt a csomagtartóban.
Nem, azért ennyire nem kötekednek. Nyilván illik tiszta, rendezett autót odavinni, de ilyen kacatok maradhatnak benne. Egyáltalán van valami ami miatt fel kell nyitniuk a csomagtartót?
Olyat viszont hallottam, hogy valakinek abba kötöttek bele, hogy a belső tükörről lógott valami, szóval ha van rá akasztva dobókocka, plüssmaci, plüsskutya, areon smiley, wunderbaum, akkor azt mondjuk lehet, hogy levenném.
De a csomagtartóval szvsz. nem kéne, hogy faszoskodjanak, igazából az előzőnek se kellett volna problémának lennie.
Egyébként rend van (a csomagtartó oldalán van egy kis rekesz, ott figyel a motorolaj, az elsősegélycsomag és a többi, csak a nagy szélvésőmosós flakon hentereg össze-vissza, még bontatlan szegény), kiporszívóztam és le is mosattam az autót.
A kérdést azért tettem fel, mert egy kapcsolódó oldalon olvastam, hogy ilyenkor illene mindent kivenni a csomagtartóból, ami a műszaki vizsgán "nem oda való". Kíváncsi voltam, hogy Ti mit mondotok erről.
#7: Wunderbaum van, akkor azt leveszem majd előtte.
A mienk volt ugy is muszakin,hogy a csomagtartoban 2 husos lada burkolo szerszam volt,a hatso ulesen pedig egy csempevago😅
Es nem fekete muszaki volt.rendes,hivatalos helyen,teljesen legalisan muszakiztatjuk mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!