Beállíható, hogy a tükör tolatáskor ne mozduljon el?
Azt ne csináld, mert az elektromos tükörállítástól is elköszönhetsz.
Egyébként taktikai megfigyelő komment, teljesen más autóm van de engem is rendkívüli módon idegesít, én nem tartom hasznos funkciónak, parkolás közben is jobban szeretem látni hogy mögöttem mi van, nem hogy alattam.
a padkát látod ilyen módon, hasznos funkció
szoftveresen lehet kikapcsolni, itt van egy videó az ellenkezőjéről: https://www.youtube.com/watch?v=ktf3dMBtFOs logikusan ugyanezt kell tenni, csak nem be, hanem kikapcsolod a funkciót
Vedd le az A oszlop belső borítását és ott húzd szét a tükörmozgató motor stekkerét. Jó eséllyel a tükörfűtéstől is elbúcsúzhatsz, ha van benne. Ha ezt meg szeretnéd tartani akkor ki kell keresni/mérni, hogy a csatlakozó melyik lábai kapcsolódnak a tükörbe épített fűtőszálhoz és azokat összekötni.
Elvágni nem érdemes a tükör kábelét, mert akkor nem lesz állítható ami elég kellemetlen, ha valaki 170-180cm-el beül az autóba alkalom adtán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!