Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beállíható, hogy a tükör...

Beállíható, hogy a tükör tolatáskor ne mozduljon el?

Figyelt kérdés
VW Golf 5, 1.4tsi 2008. Ha hátramenetbe kapcsolok, a jobb oldali tükör automatikusan lefelé irányul. Egyébként lehet, hogy ez egy hasznos funkció, de nekem 203 centivel pont úgy jó látni, ahogy egyébként beállítottam. Arra gondoltam, hogy egyszerűen elvágom a tükör vezetékeit de az talán túl barbár megoldás lenne.

2022. aug. 17. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Azt ne csináld, mert az elektromos tükörállítástól is elköszönhetsz.

Egyébként taktikai megfigyelő komment, teljesen más autóm van de engem is rendkívüli módon idegesít, én nem tartom hasznos funkciónak, parkolás közben is jobban szeretem látni hogy mögöttem mi van, nem hogy alattam.

2022. aug. 17. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

a padkát látod ilyen módon, hasznos funkció

szoftveresen lehet kikapcsolni, itt van egy videó az ellenkezőjéről: https://www.youtube.com/watch?v=ktf3dMBtFOs logikusan ugyanezt kell tenni, csak nem be, hanem kikapcsolod a funkciót

2022. aug. 17. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a padkát látod, értem én a funkciót, de például én tízből egyszer parkolok padka mellé, a többi alkalommal inkább szeretném látni az oszlopot jobb hátul mögöttem, vagy a másik autót. Ez a funkció úgy lenne valóban hasznos, hogy egy gombnyomással tudnád lehajtani a tükröt, nem automatikusan. Szerintem.
2022. aug. 17. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Az enyémben ugyan nem fordul le magától, de és tolatáskor le szokom fordítani kézzel, hogy pl lássam a vonalat a parkolóhelyen. Szerintem amúgy kikapcsolható egy ilyen kütyüvel [link]
2022. aug. 17. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Vedd le az A oszlop belső borítását és ott húzd szét a tükörmozgató motor stekkerét. Jó eséllyel a tükörfűtéstől is elbúcsúzhatsz, ha van benne. Ha ezt meg szeretnéd tartani akkor ki kell keresni/mérni, hogy a csatlakozó melyik lábai kapcsolódnak a tükörbe épített fűtőszálhoz és azokat összekötni.

Elvágni nem érdemes a tükör kábelét, mert akkor nem lesz állítható ami elég kellemetlen, ha valaki 170-180cm-el beül az autóba alkalom adtán...

2022. aug. 17. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy diaggal 1 perc kiszedni belőle ezt a funkciót, ne vágd el a kábeleket ezért.
2022. aug. 17. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy menüből ki tudod kapcsolni ezt a funkciót.
2022. aug. 17. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Életemben először hallok ilyen funkcióról. Rohadt idegesítő lehet. Taktikai komment, érdekelnek a fejlemények.
2022. aug. 18. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!