Elektromos visszapillantó tükör fixálása?
Az autómon, ami egy Peugeot 407, gyárilag becsukódnak-kinyitódnak a visszapillantó tükrök, az autó bezárása-kinyitáskor. Sokszor van úgy, hogy nem nyitódnak már ki rendesen a tükrök, ilyenkor kézzel rá kell segíteni. Csak már kicsit idegesítő, mikor 10.próbálkozásra sem nyitódnak rendesen...
Persze belülről próbálom kinyitni a tükröket gombbal, miután észrevettem, hogy kinyitáskor valamelyik (vagy mind2) nem nyitódott ki rendesen. Ilyenkor a gombbal becsukom, majd újra kinyitom. Szóval elég macerás.
Az érdekelne, hogy nincs-e valami otthoni megoldás erre, hogy fixek maradjanak a tükrök, miután egyszer beállítottam őket. Nincs szükségem a becsukódásra-kinyitódásra. Ki lehetne kötni a kábeleket vagy ezt a mechanikát onnan kiiktatni?
"Persze belülről próbálom kinyitni a tükröket gombbal, miután észrevettem, hogy kinyitáskor valamelyik (vagy mind2) nem nyitódott ki rendesen. "
- Az autó kinyitására gondoltam. Ha kizártam a kocsit (kulcscsal) a tükrök nyitódnak automatikusan addig, ameddig. Ezután ülök be, aztán belülről csukom-nyitom egy kis gombbal, amit magam felé kell húzni.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az elvágásra én is gondoltam. A tükörállítósat megpróbálom majd, de lefixálni ez sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!