Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fókán tükröt hogy kell behajta...

Fókán tükröt hogy kell behajtani? 16 benzin, Giha, el tükör allitas de csak fel le jobbra balra megy be nem hajtodik

Figyelt kérdés
Ford Fókusz 1esem van, mint manapsag mindenkinek, jött a Szaharát por gondoltam elmegyek mosoba, de tükröt nem tudom behajtani ha meg kezzel kell felek h letörik 1 hónapja vettem . Daciám volt 93-bol azon kézzel kellett behajtani

#ford focus, tükör behajtás , hogy kell
2022. ápr. 23. 03:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha minimális erővel nem siker behajtani, akkor valószínű, hogy nem is lehet. Nekem eddig egyik kocsimon sem lehetett.
2022. ápr. 23. 05:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Google.. 2 perc és van/lehet ott más hasznos információ is, igaz más autóm lévpén én nem megyek vele semmire.

A tükrök behajtása

Kézzel behajtható tükörrel felszerelt gépkocsik

Tolja a tükröt az ajtó-ablaküveg felé.

Győződjön meg róla, hogy a tükör teljesen rögzült a támasztékban, amikor eredeti helyzetébe kihajtja.

2022. ápr. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!