Ez katonai vonulás?
#katonai vonulás
2022. aug. 14. 22:01
11/16 A kérdező kommentje:
De nyugodtan megnézheted azt a videót is, amin egy orosz tank átmegy egy civil autóján pusztán szórakozásból. Te nagy orosz fan.
2022. aug. 15. 09:50
12/16 anonim válasza:
Én mint orosz fan, hát persze.
Te agymosott idióta.
Nyilván orosz fan vagyok, mert egyszerűen elítélem a civilek terrorizálását, akkor is, ha az amerikai hadsereg csinálja...
13/16 A kérdező kommentje:
De az oroszét már nem ítéled el, ezzel van a probléma. Jössz egyből azzal, hogy az orosz tank így, úgy, amúgy. Az oroszok alapból idióták, meg lehet nézni, hogy sima személyautóval hogyan közlekednek. Egy nyers, agresszív nép, miért gondolod, hogy a hadszíntéren másabbul közlekednek?
2022. aug. 15. 10:10
14/16 anonim válasza:
Mivan?? Hol írtam, hogy nem ítélem el? Idéznéd, kérlek?
15/16 A kérdező kommentje:
Érződik, hogy mit gondolsz, azért hoztad példaként egyből az orosz tankot.
2022. aug. 15. 11:12
16/16 anonim válasza:
Azert hoztam az orosz tankot butuska, mert itthon kishazánkban annak van multja, és sajnos lehet hogy jövője is.
Gondolom a te felmenőidet is éheztették az oroszok vagy megverték/kirabolták, táborokba hurcolták, megölték, terrorban tartották az egész országot.
Igazából annyi jött le az egészből, hogy te mennyire buborékban élsz.
Csak azt nem látod, hogy az USA ugyanezt csinálta Bagdad-ban, ahol ez a kedvenc kis videód készült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!