Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez katonai vonulás?

Ez katonai vonulás?

Figyelt kérdés

Kemény, hogy szó szerint nekimennek az autóknak.

[link]

#katonai vonulás
2022. aug. 14. 22:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De nyugodtan megnézheted azt a videót is, amin egy orosz tank átmegy egy civil autóján pusztán szórakozásból. Te nagy orosz fan.

2022. aug. 15. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Én mint orosz fan, hát persze.

Te agymosott idióta.

Nyilván orosz fan vagyok, mert egyszerűen elítélem a civilek terrorizálását, akkor is, ha az amerikai hadsereg csinálja...

2022. aug. 15. 09:55
 13/16 A kérdező kommentje:
De az oroszét már nem ítéled el, ezzel van a probléma. Jössz egyből azzal, hogy az orosz tank így, úgy, amúgy. Az oroszok alapból idióták, meg lehet nézni, hogy sima személyautóval hogyan közlekednek. Egy nyers, agresszív nép, miért gondolod, hogy a hadszíntéren másabbul közlekednek?
2022. aug. 15. 10:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Mivan?? Hol írtam, hogy nem ítélem el? Idéznéd, kérlek?
2022. aug. 15. 10:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Érződik, hogy mit gondolsz, azért hoztad példaként egyből az orosz tankot.
2022. aug. 15. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

Azert hoztam az orosz tankot butuska, mert itthon kishazánkban annak van multja, és sajnos lehet hogy jövője is.

Gondolom a te felmenőidet is éheztették az oroszok vagy megverték/kirabolták, táborokba hurcolták, megölték, terrorban tartották az egész országot.

Igazából annyi jött le az egészből, hogy te mennyire buborékban élsz.

Csak azt nem látod, hogy az USA ugyanezt csinálta Bagdad-ban, ahol ez a kedvenc kis videód készült

2022. aug. 15. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!