Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez katonai vonulás?

Ez katonai vonulás?

Figyelt kérdés

Kemény, hogy szó szerint nekimennek az autóknak.

[link]

#katonai vonulás
2022. aug. 14. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
hátulról érkezik a béke és a demokrácia
2022. aug. 14. 23:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Ezt konkrétan állatnak hívják.
2022. aug. 15. 08:17
 3/16 A kérdező kommentje:
Melyik az állat?
2022. aug. 15. 08:49
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezt írja a videó alatt:

„Nézze meg és nézze meg, hogyan kell az amerikai katonáknak áthaladniuk az iraki utcákon, hogy csökkentsék a támadások kockázatát.”

2022. aug. 15. 09:22
 5/16 anonim ***** válasza:

Kommentekből:

„Szomorú, de messze ez a legudvariasabb vezetés, amit valaha láttam”

„Nem tudtam, hogy a katonaságnak szerződése van a Toyotával, hogy a kürtjüket használják a humveejukon”

„A második világháború óta ugyanazokat a hangjelzéseket használják katonai járműveken. Végül azonban legalább 2 1/2 tonnás teherautókra módosítottak a légkürtök felszerelésére. A többiért nem beszélhetek.”

2022. aug. 15. 09:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem állat módjára közlekednek, hanem szépen, finoman meglökik az autót, hogy jelezzék, ott vannak. Muszáj határozottan fellépni. Gondoljunk bele, hogy háborús zónában vannak katonaként, ott bárki robbanthat, mert éppen nem szívleli az amerikai katonákat, vagy tüzet nyitnak rájuk. A minél gyorsabb haladás, és a folyamatos mozgás érdekében így kell közlekedni. Nekem azért volt furcsa, mert nem láttam még ilyet.
2022. aug. 15. 09:41
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
#6: majd ha az orosz tankok lökdösnek hátulrol jelzesképpen, akkor is legyél ilyen elnéző
2022. aug. 15. 09:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Diplomáciai vonulásnál is elvileg van ilyen, de gyakorlatban is volt. Betoltak a konvoj elé babakocsi, a felvezető meg elsodorta. Semmiképpen sem állhatnak meg. Ha sérülés történik, haláleset akkor sem. Majd a biztosítók megoldják. Nem csak filmekben van olyan, hogy elállják az útját a menetnek, és minden irányból támadják.
2022. aug. 15. 09:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Lol. Kitört belőled a frusztráció, mert az amerikai katonák vigyáznak magukra, társaikra? Honnan tudod, hogy az orosz nem így közlekedik?
2022. aug. 15. 09:46
 10/16 A kérdező kommentje:
7-esnek szólt.
2022. aug. 15. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!