Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorkerekpar blokk felujitas...

Motorkerekpar blokk felujitas munkaora mennyi lehet?

Figyelt kérdés
36000km-t futo motorblokkom leterdelt, gondoltam ha mar ugyis szetszedik kicsereltetek benne mindent ami kopott/nem megfelelo allapotu hogy tovabbra is zokkenomentesen futhasson. Gondolok itt a tomitesekre, csapagyakra illetve a kopott alkatreszekre. Ezenkivul ugye nyilvan ido ki-beszerelni a blokkot, meg utana allittatok egy injektor szinkront + szelephezagot. Valaki csinalt mar hasonlot, mennyi volt a munkaido/munkadij? Nagyjabol az akatreszeken felul mennyivel szamolhatok?
2022. aug. 14. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Hát így hogy tudjuk , a 6 hengernek elég sok munka kell .

Meg azt is tudjuk hogy mit jelent az a letérdelt.

2022. aug. 14. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
A hengerek szama es hogy mi baja van teljesen mindegy abbol a szempontbol ha szetszeded a blokkot, +nyilvan ki es beszereled. Erre vagyok kivancsi, hogy ezekre a munkalatokra kb mennyi munkaorat szamolnak fel, gondolom csinaltak mar ilyet a tortenelem folyaman. Nem diagnozist kertem, es nem is arajanlatot
2022. aug. 14. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azzal jársz a legjobban, ha szakszervizben kérsz árajánlatot, ha nem tetszik, akkor adott típushoz értő nemszakszerviz szerelőtől árajánlatot és így tovább, ameddig nem tetszik az ár és még bízol a szakiban...
2022. aug. 14. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
van a kornyeken szimpatikus szerviz csak ugye nyilvan szet kell szednie mire tud barmit is mondani, csak motornal mivel nem jartam meg igy nem tudom megtippelni se a munkadijat ahonnan indul, (vagyis amig blokk kijon meg visszamegy majd a helyere, vagy amig szetszedi-osszerakja). Nyilvan hozzavetoleges lenne a dolog mivel ninvs benne semmifele javitas de kiindulasnak gondoltam, hatha 😁 plusz ugye hetek valoszinu mire hozzanyul es addig nyilvan idegeskedes lesz:D
2022. aug. 14. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!