Melyik a legjobb motorkerékpár blokk?
Mihez, és mire a legalkalmasabb? Mindnek van előnye , hátránya. Az egyhengeresekben kevesebb az alkatrész, így olcsóbb javítani, viszont nagyobb a rázkódás, ezért hamarabb elromlik. A bonyolultabb technika kifinomultabb, de drágább. Az egyszerűbb olcsóbb, de kevesebbet bír. tartósság szempontjából én a V2-es blokkokat mondanám. Hosszú löketűek, kisebb fordulaton járnak. Kevesebb a rázkódás, mint az egyhengerben, de egyszerűbb, mint egy sor négy.
Még annyi, h a levegőhűtés jobb, mint a viezes, szintén az egyszerűség miatt. És a japán megbízhatóbb, mint az amerikai, orosz, kínai. Tehát kb egy japán cruiser nyerne ebben a versenyben.
Szia!
Nagyon köszönöm a választ, sokat segítettél!
És ha nekem nem cruiser kell hanem valami enduro 500 és 700cc között akkor melyik lenne jó? Valami japán?
Felújítás szempontjából az milyen? Könnyen lehet? (Ha szükséges) Hallottam az ilyen nicasilos rettenetekről.
És mennyire vibrál? Nem próbáltam még nekem most egy dt125 r van ami kétütemű és ezt eléggé érezni a markolaton is hogy vibrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!