Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb motorkerékpár...

Melyik a legjobb motorkerékpár blokk?

Figyelt kérdés
A kérdés ilyetén röviden és magyarázat nélkül természetesen értelmetlen. Van ugye egyhengeres 2-3-4 és vannak v2 v3 v4 blokkok. Melyiknek mi az előnye és hátránya egymáshoz képest? Fogyasztás, megbízhatóság, javítási költség? Engem leginkább az utolsó 2 szempont érdekel. Erre az egyhengeres lenne a legjobb? Gondolom felújítani(javítás) egy egyhengeres motort olcsóbb mint egy többhengerest. És talán megbízhatóbb több kilométert elmegy bontás nélkül mint a többi?
2020. jan. 10. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mihez, és mire a legalkalmasabb? Mindnek van előnye , hátránya. Az egyhengeresekben kevesebb az alkatrész, így olcsóbb javítani, viszont nagyobb a rázkódás, ezért hamarabb elromlik. A bonyolultabb technika kifinomultabb, de drágább. Az egyszerűbb olcsóbb, de kevesebbet bír. tartósság szempontjából én a V2-es blokkokat mondanám. Hosszú löketűek, kisebb fordulaton járnak. Kevesebb a rázkódás, mint az egyhengerben, de egyszerűbb, mint egy sor négy.

Még annyi, h a levegőhűtés jobb, mint a viezes, szintén az egyszerűség miatt. És a japán megbízhatóbb, mint az amerikai, orosz, kínai. Tehát kb egy japán cruiser nyerne ebben a versenyben.

2020. jan. 10. 23:13
 2/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon köszönöm a választ, sokat segítettél!

És ha nekem nem cruiser kell hanem valami enduro 500 és 700cc között akkor melyik lenne jó? Valami japán?

2020. jan. 10. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
A te céljaidnak szerintem valami 6-700 köbcentis egyhengeres léghűtéses túraenduro tűnik jónak. Japán. Azok kimennek a világból is. Nekem XF650-em volt. Szerettem. Egyetlen baja, hogy az első fék gyengécske.
2020. jan. 10. 23:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Xl600 rmg tuti megbizható olyanom is van! Egy motoros.
2020. jan. 11. 07:27
 5/13 A kérdező kommentje:

Felújítás szempontjából az milyen? Könnyen lehet? (Ha szükséges) Hallottam az ilyen nicasilos rettenetekről.

És mennyire vibrál? Nem próbáltam még nekem most egy dt125 r van ami kétütemű és ezt eléggé érezni a markolaton is hogy vibrál.

2020. jan. 11. 08:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát azért érezni hogy motoron ülsz, relativ a vibrálás (erőssége).
2020. jan. 11. 08:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Úgy értettem milyen egy 4 hengereshez ill egy kettőütemű egyhengereshez képest.
2020. jan. 11. 08:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Van amit nem lehet elmagyarázni szavakkal, érezni kell!!! At többiek majd segìtenek lehet.
2020. jan. 11. 09:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó lenne ez a motor de egy két lefosott darabon kívül nem nagyon van eladó..
2020. jan. 11. 09:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja így van tegnap este én is azt kerestem a havernak nem találtam megfelelőt "jó be is piáltunk"
2020. jan. 11. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!