Ledes helyzetjelző szabálytalan?
Ha gyárilag nem LED-es, akkor szabálytalan.
Ha olyan a fénye, mint a gyárinak (nem hülyegyerekes hideg-kékes és extra erős), akkor kiszedni nem fognak miatta, de vizsgán bukó.
t10-es és halogén?! Ha olyat se láttam még! Szerinte te sima izzólámpára gondolsz.
Elvileg szabálytalan, de ha nem stadionvilágításként funkcionál és nem lila meg hasonló színekben pompázik, a kutya nem fog foglalkozni vele.
#2: ha a fénye rendben van, akkor miért lenne gond a vizsgán?
Nem borítják szét az autót, felkapcsolják, megnézik, lekapcsolják.
Csak akkor szedik ki az izzót, ha cigányfényű
#5: Elöl az átlátszó bura alatt felkapcsolás nélkül is látszik, hogy LED-es, és ha az adott jármű esetén ez nem gyári megoldás, akkor elvileg buktathatnak. Azt ne tőlem kérdezd, hogy miért nem szabályos megfelelő minősítésű LED-es helyzetjelzőt használni, mert azt én sem értem.
(az igazi #1 :) )
Nem minden autón kapcsol ki a menetfény. Az én Ford Mondeomon gyárilag olyan, hogyha bekapcsolom a világítást, helyzetjelző, plusz tompított, akkor is világít. És ugyanolyan erővel világít, mint amikor csak a menetfény van bekapcsolva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!