Milyen autót érdemes vennem? Audi/seat/skoda/bmw?
Olyan dilemmában lennék, hogy nem tudom eldönteni, hogy milyen autót milyen motorral vegyek. Vannak típusok amik tetszenek (audi a4, seat leon, bmw e46 stb)
Milyen motorral érdemes venni? Audi,seat 1.8t vagy 1.9 pdtdi-t néztem
Bmw-nél 323,325,330-at néztem
Ki melyiket/milyet ajánlana és miért?
Néha hosszabb távokra néha rövidebbekre lenne használva
6 hengeres motorok milyenek lennének a bmw-nél?
Esetleg az 1.8t motor valamivel jobb/rosszabb?
Mindenkinek köszönöm a válaszát
Idős dízel: én úgy vettem, hogy kiállítottam egy maximum keretet amit szánok az autóra (2m). Az autó ára ebből maximum 1.2m volt a maradékot pedig ha kell rá lehet locsolni.
800.000 forintból nagyon sok mindent meg lehet csinálni még egy dízel autón is és akkor az évekig jó autó lesz.
Van/volt 1.9PD-m is meg 1.8T is.
1.9 PD
60.000km alatt eddig magára a motorra csak a a vezérlést kellett költeni, de most már jönni fog a kuplungozás kettőstömegüvel illetve már lehet valamelyik PD elem nem az igazi plusz a turbója is kezd lehalni. Fogyasztása nagyon max 6 liter, viszont én nem száguldozok.
1.8T
A fogyasztása miatt nem nagyon használom.
-turbó van ebbe is
-kettőstömegű van ebbe is, de nagyon sokat elmegy
Motorral itt sem volt gondom inkább sok aprósággal amik nem a motorral kapcsolatosak egyetlen dolog ami gond volt az a katalizátor, de ezzel az autóval kb 12.000km-t mentem csak
Fogyasztása nekem legjobb esetben is 8 liter volt.
"A lényeg számomra hogy egy megbízható autóm legyen, legyen szó bármiről."
Akkor vegyél Toyotát, az kocsi!
Toyota az a gond nem tetszik. A megbízhatóságot úgy értem, hogy ne minden héten a szervizbe legyen. Tudom hogy minden autóra költeni kell.
12:
Akkor ahogy nézem mindkettő jó választás lehet, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya.
"Toyota az a gond nem tetszik"
Azért nem tetszik, mert nem próbáltad még ki. Már a Toyota embléma is gyönyörű. Egyébként meg majd megszokod, nem mindig az a jó ami divatos vagy felkapott...
"Akkor ahogy nézem mindkettő jó választás lehet, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya."
Igen, ha mész évente 20.000km-t vagy többet, akkor szerintem anyagilag jobban megéri a dizelt.
15: nem is a divat miatt szeretnék autót, valamivel jobban tetszik a forma a felsorolt autókban.
16: Évente szerintem nem mennék annyit, inkább 10-15.000 km, akkor már nem lenne érdemes azt vennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!