Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes vennem? ...

Milyen autót érdemes vennem? Audi/seat/skoda/bmw?

Figyelt kérdés

Olyan dilemmában lennék, hogy nem tudom eldönteni, hogy milyen autót milyen motorral vegyek. Vannak típusok amik tetszenek (audi a4, seat leon, bmw e46 stb)

Milyen motorral érdemes venni? Audi,seat 1.8t vagy 1.9 pdtdi-t néztem

Bmw-nél 323,325,330-at néztem

Ki melyiket/milyet ajánlana és miért?

Néha hosszabb távokra néha rövidebbekre lenne használva

6 hengeres motorok milyenek lennének a bmw-nél?

Esetleg az 1.8t motor valamivel jobb/rosszabb?

Mindenkinek köszönöm a válaszát

2022. aug. 12. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9# szerencséd volt. Nekem is volt, amit megvettem 200 ezerrel játszósnak, és 300 ezerig csak termosztátot kellett cserélni. Persze akinek odaadtam, még a gyertyát is beletépték. Ellenben a másiknál csak a gyertgyák tisztítása +inspekció volt 500€, haveromnak egy cdi amikor elkezdett rendetlenkedni, hiába vett bontós csúcsokat, meg hiába tisztították ultrahanggal, pár ezrenként törzsvendég volt a szerelőnél emiatt.
2022. aug. 13. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Idős dízel: én úgy vettem, hogy kiállítottam egy maximum keretet amit szánok az autóra (2m). Az autó ára ebből maximum 1.2m volt a maradékot pedig ha kell rá lehet locsolni.

800.000 forintból nagyon sok mindent meg lehet csinálni még egy dízel autón is és akkor az évekig jó autó lesz.

Van/volt 1.9PD-m is meg 1.8T is.

1.9 PD

60.000km alatt eddig magára a motorra csak a a vezérlést kellett költeni, de most már jönni fog a kuplungozás kettőstömegüvel illetve már lehet valamelyik PD elem nem az igazi plusz a turbója is kezd lehalni. Fogyasztása nagyon max 6 liter, viszont én nem száguldozok.

1.8T

A fogyasztása miatt nem nagyon használom.

-turbó van ebbe is

-kettőstömegű van ebbe is, de nagyon sokat elmegy

Motorral itt sem volt gondom inkább sok aprósággal amik nem a motorral kapcsolatosak egyetlen dolog ami gond volt az a katalizátor, de ezzel az autóval kb 12.000km-t mentem csak

Fogyasztása nekem legjobb esetben is 8 liter volt.

2022. aug. 13. 13:40
 13/18 anonim ***** válasza:

"A lényeg számomra hogy egy megbízható autóm legyen, legyen szó bármiről."

Akkor vegyél Toyotát, az kocsi!

2022. aug. 13. 15:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Toyota az a gond nem tetszik. A megbízhatóságot úgy értem, hogy ne minden héten a szervizbe legyen. Tudom hogy minden autóra költeni kell.

12:

Akkor ahogy nézem mindkettő jó választás lehet, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya.

2022. aug. 13. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:

"Toyota az a gond nem tetszik"

Azért nem tetszik, mert nem próbáltad még ki. Már a Toyota embléma is gyönyörű. Egyébként meg majd megszokod, nem mindig az a jó ami divatos vagy felkapott...

2022. aug. 13. 20:04
 16/18 anonim ***** válasza:

"Akkor ahogy nézem mindkettő jó választás lehet, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya."

Igen, ha mész évente 20.000km-t vagy többet, akkor szerintem anyagilag jobban megéri a dizelt.

2022. aug. 14. 11:46
 17/18 A kérdező kommentje:

15: nem is a divat miatt szeretnék autót, valamivel jobban tetszik a forma a felsorolt autókban.

16: Évente szerintem nem mennék annyit, inkább 10-15.000 km, akkor már nem lenne érdemes azt vennem?

2022. aug. 14. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ki tudod számolni :)

2022. aug. 14. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!