Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót érdemes...

Milyen használt autót érdemes vennem az alábbiakat figyelembe véve?

Figyelt kérdés

Leggyakrabban munkába járok vele ami 20-25 km főleg autópályán, tehát nem árt ha a motor bírja is ezt.

Nem kell nagy autó, de azért a 4 fős család férjen el benne és legyen öt ajtós, ne kelljen bemászni hátra.

Legyen megbízható és lehetőleg ne költsek több százezret a szervizre. Nő vagyok, nem értek hozzá, ha kicsi a baj sajnos könnyen előfordulhat, hogy észre sem veszem.

Amit barátok ajánlottak az a Toyota Yaris ez mennyire jó? Kinézetre és méretre tetszene + azt hallottam alacsony a szervizköltsége.

A keret kb. 1,5 millió. Ez eléggé mobilis, most is van autónk, tehát ha azt mondjátok érdemes inkább gyűjteni még pár hónapot akkor lehet kettő is, nem kell azonnal.

+ hogyan tudnám a lehető legbiztonságosabban megvenni. Láttam ilyen hirdetést a neten, hogy szerelő aki direkt ilyennel foglalkozik, hogy fix. összegért átnézi az autót, de ez nem olcsó. Nyilván megéri a már komoly szándékkal kiválasztott 2-3 kocsinál (ezen a ponton szándékomban is áll megbízni), de addig hogyan, milyen módszerekkel tudom kiszűrni, a több százból, hogy mi az amit semmiképpen sem. Van pl. valami lista a megbízható kereskedőkről?

2020. júl. 21. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Honda Jazz?
2020. júl. 21. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Yaris jó döntés lehet. Nézzél meg egyet, ülj bele, menj vele, aztán ha tetszik, keressél egy jó példányt.
2020. júl. 21. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy hogy mi a neve, ha jó állapotban van akkor nincs baj vele később.

Olyan embert vigyél aki konkrétan azzal az autó javitással, szervizeléssel foglalkozik. Aki tudja hogy egy márkát hol kell megvizsgálni, szóval tudja hová nyúljon.

2020. júl. 21. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Eggyel nagyobb kategóriát néznék 4 főre.

Ennyiből mondjuk Golf V, Ibiza TDI, esetleg Astra

2020. júl. 21. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írta, Honda Jazz a legmegfelelőbb a leírtak alapján.
2020. júl. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!