Rendszámot lekérdezve ez a szöveg áll a forgalomban tartás menüpontban: "A jármű lefoglalás hatálya alatt áll" Ilyenkor mi lenne a teendő ? Többi lent
20: köszi szépen az információt,
A jelenlegi tulajnál van 2009 óta az autó, amikor beszéltem vele mondta hogy ők is fel akarták újítani és napi használósra csak meghiúsult a projektjük így le lett rakva.
A jelenlegi tulaj akkor ha jól értelmezem nem tud intézkedni hogy levegyék a végrehajtást? Elvileg mutat majd valami igazolást, hogy a végrehajtó felengedte a foglalást, ha megtekintem ennek utánakérdezek. Ha pedig ők leszedetik a foglalást lehet bármi hátulütője még?
Mármint akkor ha a foglalás nem lenne rajta
Mindenesetre megtekintem, ha nem klappol valami nem hozom el és nem is csinálok semmit, ezért is irtam ide inkább ki hátha tudnak segíteni.
Az autó pedig forgalomban van elvileg, ami lehetséges? Rendszámot lekérdezve forgalomba van ezért kérdezem
De tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget, ha nem lenne valami szuper vagy nem klappol valami otthagyom, úgy se kerül semmibe a megnézés hisz a közelben van, és én se szeretnék bajba keveredni akár egy esetleges olyan eladás miatt ami létre se jöhetett volna.
" csak egy szimpla tanácsot kértem "
Még se érted meg akárhányan mondják és jót akarnak neked.
Megtekintettem az autót, szerintem nem tökéletes, de nem szétrohadt darab, foglalkozós
Viszont rákérdeztem a végrehajtásra és elvileg már rendezték fél éve de még nem szedték le, lassúak állítása szerint
Így persze nem venném meg, csak ha a tulaj eltüntetné azt onnan. Mondjam neki hogy vegye le? Természetesen alszok még rá egyet hogy mi legyen, sok munka lenne vele, így élőbe jobb képet láttam, fotókon nem annyira kivehető.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy valószínűséggel megfogadom a tanácsotokat, de azért kíváncsi vagyok ha rákérdezek hogy szedjék azt le mit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!