Mit szólsz sokan leszíjják a benzint a kocsiból kannába aztán ujjra tankolnak ez nem veszélyes?
2022. aug. 9. 21:38
1/16 anonim válasza:
Pl mol-nál napi 1x tudsz tankolni, szóval nem nagyon lehet trükközni.
2/16 anonim válasza:
De, veszélyes: maga a művelet, a tárolás, az oda-vissza út, stb.
3/16 anonim válasza:
Miért lenne veszélyes?
Csak nem gyujt tán rá.
4/16 anonim válasza:
mégis mitől kéne tartani? Vidéken minden házban tárolnap 10-15 liter benzint pl. fűnyíróhoz évtizedek óta
nem veszélyes, csak, ha lenyeled leszíváskor
5/16 anonim válasza:
Ha sebes az ujjad, akkor se veszélyes ujjra tankolni, viszont nagy pazarlás.
Tankoljatok a kocsiba, emberek!
7/16 anonim válasza:
Elmondanám, hogy egy szinte üres kanna veszélyesebb, mint egy téli.
8/16 anonim válasza:
#7: Egy téli kanna a legjobb, az üzemanyag úgysem fagy meg.
9/16 anonim válasza:
#6 Te inkább ne oktass senkit a helyesírásra, mikor elhiszed azt amit a telefonod felajánl, mivel nem vagy tisztában az igekötős igék szabályával.
Ha kimondod , hogy "leszívják", azt te sem ilyen darabosan mondod,mint ahogy leírtad. 😉
10/16 anonim válasza:
Dehogy veszélyes. Én is féltem. De hát nekem motorom van, 16 literes a tank, papíron 3 liter a tartalék, gyakorlatilag megáll alattam az út szélén, és a benzincsap tartalékra állítása utána sem megy bele sosem több 11 liternél. Most kitalálta a MOL, hogy napi egyszer tankolhatok, ha az van legközelebb, mit csináljak? Petpalackba két liter benzin, csomagtartóban elfér, nem maradok az út szélén soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!