Mennyibe kerül egy "csajozós autót" fenntartani?
Rengeteg ismerősömnek csak emiatt van autója. Kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül így az egész.
Az egyikről biztosan tudom, hogy egy Mercedes E (W211) 280 CDI.
Havi szinten mennyi lehet ha csak annyit járatja amennyit a csaj előtt kell felvágni? (legyen kb. havi 100 km)
Gondolom akkor is kell karbantartani ha javarészt csak a parkolóban rohasztja.
10. Én nem nő vagyok teeee
😁😁😁
(9)
"Rengeteg ismerősömnek csak emiatt van autója."
Kérdezd meg tőlük,szerintem hamarabb kapsz rá számszerű választ.
Kb. 1 km megtett utat számolj 100 Ft költséggel,de lehet még több.
Egyébként komoly nőhöz új,vagy 1-2 éves márkás sportkocsi kell,meg plusz pénz,és ahol nem kell azon agyalni,miből tartsd fenn.
Nem akarok senkit megbántani,de a vihorászó csikkes utcatöltelék buta csajoknak jönnek be ezek az olajzabáló merdzsó meg béjemvé trágyadombok.
Ha azon agyalsz,hogy mennyiből lehet fenntartani egy ilyet havi 100 km haszálatnál,akkor jó ha a csajt meg tudod hívni egy pohár szódára.
"Amióta a lányok csak a márkajeleket tudják beazonosítani és a Mercédesz közismerten felső-közép kategória azóta igen, csajozós autó."
Autóbolond nőként engem egy Mercedes semmivel nem érdekel jobban, mint bármilyen más autó. Engem a motor és felszereltség érdekel leginkább. De eleve nem párválasztási szempontból nézek az autóra, hanem simán mint érdeklődési kör.
"Melyik az a lány akit érdekel az autód évjárata? :D"
Hát engem nagyon is. De megint: nem az érdekel, hogy ez alapján válasszak párt, hanem simán érdekelnek az autók.
Egyébként én mostanában nagyon szeretem az új Skodákat; nekem is az van (2020 végi). Illetve tetszenek a Kiák, Nissanok közül is több.
"Amióta a lányok csak a márkajeleket tudják beazonosítani"
Igen sok nö van, aki nem CSAK a márkajeleket ismeri, és elég pontosan tudják, hogy egy autó milyen idös lehet - márcsak az alakja alapján is -, emellett a Mercédesz azért nem az, amitöl elájulnék, ennek VOLT neve, ma nem igazán, ha valaki ért az autókhoz.
Szeretem, hogy olyanok szerint nem az igazi már a Mercedes akiknek se új se régi nem volt soha :D
Ehhez képest a "hozzá nem értő" Vályi Pista és Sturcz Anti (speedzone) pár szavát idézve:
- Kezdem azt hinni hogy a Mercedes gyártja a jó autókat
- A Mercedes az autózás csúcsa
- Mert vannak autók és van a Mercedes
Illetve ajánlanám még a "Mercedes C220D: Műanyag autó 200 ezer felett nem bírja" videót Göbitől amiben arról beszél, hogy az új Mercedesek is tartósak
De persze aki azt írja, hogy már nem a régi annak biztosan több típusa is van/volt és több százezer km megtétele után osztja meg velünk a tapasztalatát, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!