Egy régebbi BMW 2002 autót mennyibe kerül fenntartani? Benzines ha ez számít! Erről van szó!
Sokba, mert német prémium és 20 éves.
Szerethetőek a régi BMW-k, nekem is volt már néhány, de ezzel a gyenge motorral valójában nem tudja a “BMW élményt”, akkor meg minek.
Egy E36 18iS-em volt, a többi mind sorhat benzin volt, ezek az autók még ha tényleg egyben vannak, akkor is megeszik a 200-300 ezret évente amennyiben hibátlan állapotban szeretnéd tartani, és gyári minőségű alkatrészekkel szervizeled. Márpedig ha prémiumautó, akkor azzal kéne, különben az már nem lesz prémium, csak drága fenntartású. És ez a minimum. Ennél csak drágább lehet, vagy ha nem költesz rá, akkor halmozódnak a hibák és egyszerre kell majd rákölteni a vételàrát, vagy többet is.
Ez ilyen. Az E46 ráadásul alattomosan tud, sőt, biztosan FOG rohadni.
Egy autó minőségét nem a digit klima adja meg.
Sőt az inkább hiba forrás a manuálishoz képest.
Írd már le hogy te mit látsz azon az autón hogy egyáltalán ez kérdés lehet.
Az emblémán kívűl .
Szép autó, ezzel meg lehet jelenni. Kicsi a motorja, de ezt kívülről nem látni. A benzines csendes, nem nagy anyagi erőlködés fenntartani.
Nekem 1.6-os szwiftem van, kemény mint a rossebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!