Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy régebbi BMW 2002 autót...

Egy régebbi BMW 2002 autót mennyibe kerül fenntartani? Benzines ha ez számít! Erről van szó!

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 19. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

Sok kretén válaszoló is..

Igen, milliókba kerül fenntartani egy 1.6os benzines 116 lovas "bmw-t".

2022. júl. 20. 07:03
 12/17 anonim ***** válasza:
teljesen jó autók ezek , évente min400eft de én 1.6 nem vennék az nem bmw
2022. júl. 20. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

2002-es autó SML rendszámmal, kb. a röhögőgörcs fog el mindig mikor meglátok egyet :)

Szánalmas nem menő aki ilyenben feszeng manapság :)

Ebben a videóban gyönyörűen össze van foglalva minden, amit tudni kell az ilyen BMW-ről és tulajaikról is XD

https://www.youtube.com/watch?v=BQCeedGeMSQ

Én szakadok rajta... Mert tömény igazság.

2022. júl. 20. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:
f és g astra power
2022. júl. 20. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:

@13, valójában te is pontosan ugyanazon a szellemi színvonalon állsz, ahol a sztereotípiáknak megfelelő lefingott régi BMW tulaj, ha te röhögsz azon hogy egy frissen behozott régi autót látsz.

Ha valaki azért hoz be mondjuk egy E46-ból egy szép 330Ci-t, vagy valójában bármilyen motorral ilyen autót (bár a 16i, 18i tényleg nehezen megmagyarázható), mert szereti a típust és kifog egy megfelelően szervizelt, jól karbantartott példányt nyugatabbra tőlünk (leginkább ott lehet, ott van erre pénze és igénye az embereknek...), azon semmi kivetnivaló nincs.

2022. júl. 21. 10:41
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 köszönöm hogy ennyire lenézel, így ismeretlenül is...

Sajnos főként a huszonéves roncsokat látom behozva (20 éves, de S meg T rendszám, tök hétköznapi, elég gyakori autó), amivel nem tudok mit kezdeni, csak széttárni a karjaim, és megkérdezni a levegőtől, WTF? Mi értelme volt ennek?

Azért mert vett egy 250 ezerről 80 ezerre visszatekert autót ugyanannyiért (vagy olcsóbban) mint itthon a 250 ezret futottat, és akkor az már jó vétel? Hát nem, nem jó vétel...

De mindegy is, nem magyarázkodom. Pont nem a teáltalad felvázolt helyzet miatt szoktak az emberek behozott kocsikat venni.

Sajnos ezekkel van tele a piac, és 80%-a a murvás kereskedő placcáról kerül megvételre, láttamra állapottal megvéve, "olcsóbban".

Én mikor 2-3 millió Ft között nézelődtem hogy mégis mik vannak, alig találtam itthoni első forgalomba helyezésű autót. Majdnem mind behozott volt, vagy frissen, vagy már magyar első-második tulajtól, de 2-3 éven belül máris eladja. Na vajon miért...

Sok olyan is akad, amit egy éven belül ad el MAGÁNSZEMÉLY. Megvette biztos a neppertől, rájött hogy sz*rt vett, túl akar adni rajta, és vesz inkább valósan itthon megfutott km-es kocsit.

2022. júl. 21. 11:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez pont nem behozott autó.

Ott van az egyik számlán az eredeti I betűs rendszám.

Ez szerintem a tipikus "új rendszámot kérek rá és akkor újabbnak, menőbbnek néz ki az autó" mentalitás.

Vagy csak szimplán elhagyta...

2022. júl. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!