Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lesz-e olyan drága a benzin,...

Lesz-e olyan drága a benzin, amikor az autósok jó része már inkább leteszi a kocsit?

Figyelt kérdés
És ki hány Forintnál lépné ezt meg?

2022. júl. 30. 07:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%
Amikor a kollégák együtt mennek peldát mondtam, azt mondtam, hogy együtt kell nekik, mindenki zudja, hogy ez több tényező együttállásánál lehetőség csak. Viszont ha km-enkent 50Ft felett kell majd rafizetni az alap 15 v a feletti költségtérítésre, akkor több motiváció lesz a lehetőségeket megtalálni.
2022. aug. 3. 19:46
 22/26 NTBS ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 2. 19:01
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha valaki unalomból, hobbiból autózgat céltalanul, az biztosan jobban meggondolja. De akinek kvázi munkaeszköze az autó, az nem tud mit tenni kifizeti.

Válaszolva a másik kérdésedre, a jövedelmemet a mostani szinten befagyasztanák, akkor 8500Ft-os literár mellett lenne ráfizetéses a munkám. De az is csak elméleti érték, mert feltételezzük, hogy az autó többi költsége, szerviz, adó, biztosítás, autópálya díj, stb nem változik. De ez nagyon nem így van, a valóság ennél kevesebb. Pontosan nehéz kiszámolni, saccra 5000 Ft/liter körül lehet.

2022. okt. 2. 19:45
 24/26 A kérdező kommentje:
Az ilyen "2 kifliért leugrok a boltba" típusú autósokra gondolok főleg, sok nem dolgozni használnak autót.
2022. okt. 3. 12:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Én ma kenyszerből 2x ültem be a kocsiba 1500m légvonalban max uticél miatt. Sajnos a legrosszabb típus voltam, de nem volt plusz 1 órám gyalogolni... amúgy normál esetben motorral járok, nem para a parkolás stb.
2022. okt. 3. 19:12
 26/26 anonim ***** válasza:

"2 kifliért leugrok a boltba"

Na én erre sajnálom kínozni az autómat üzemanyagáraktól függetlenül. Tudom, hogy az autó van értünk és nem fordítva. De amikor a covid alatt 200Ft volt az üzemanyag, akkor sem szaladgáltam vele ilyen célokra. Nem kevés évet dolgoztam a kocsimért. Nem tudok úgy hozzáállni, hogy egy-két év múlva úgyis eladom, majd a következő tulaj szop vele én meg majd veszek majd valami filléres vackot. Egyszerűen nem tudok így bánni az autóimmal. Munkába is, ha nem kell semmit és senkit vinni-hozni még télen is biciklivel járok. Az autóm meg a fűtött garázsban áll az elektromos garázsajtó mögött. Pedig nem olyan extrém rövid táv: 7 km oda, 7 vissza. Nem azért mert ne tudnám megtankolni. Nekem ez elvi kérdés. + sokszor még jól is esik naponta ennyit mozogni, hiszen sokszor egész nap irodában ülök. Boltba is 90%-ban gyalog, vagy biciklivel járok, nem esik nehezemre.

2022. okt. 3. 19:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!