Lesz-e olyan drága a benzin, amikor az autósok jó része már inkább leteszi a kocsit?
En azt gondolom, hogy letenni nem fogja a 80%, de jobban at lesz gondolba, hogy hova miert mivel megyünk hanyszor.
Ami a legszebb lesz ebben szerintem, hogy a dugóban állásnal nem az időpocsékolas lesz a legnagyobb para, ezért elhetőbb lesz az egesz közlekedés, mert kollegak mennek majd együtt, aki lusta de csóró az nem lesz ott... Sajnos az újgazdag reteg nem fogja megérezni a dolgot ezert a szöszke a q7-tel a belvarosban (minden varosra ertem) ott lesz.
"mert kollegak mennek majd együtt"
Ez azért nem mindenhol kivitelezhető. Pl közvetlen kollégámmal még csak nem is egy irányba lakunk. Főnököm bőven millió fölött keres, Neki a tankolás eddig is zsebpénz volt. El nem tudnám képzelni, hogy azért kitérőt tegyen, hogy engem felvegyen és hazavigyen. Továbbá nem kötött 8-tól 4-ig munkaidőben dolgozunk, hanem mindenki a feladatai szerint van bent. Ha bemegyek már reggel 7-re és délután 3-kor már haza mehetnék a családomhoz, nem szívesen dekkolnék bent este 8-ig azt várva, hogy valaki hazaszállítson.
Szóval ezt csak azért írtam le, mert jól hangzik, hogy közlekedjünk együtt, csak nem minden esetben megoldható.
Én mondjuk most, hogy pár éve már abban a városban dolgozhatok, ahol lakok is, 80%-ban biciklivel járok. Az autót csak akkor veszem elő, ha valamit hozok, viszek, vagy hazafelé több dolgot el kell intéznem, több helyre be kell térnem. Eddig is így tettem, ez független a mostani és a jövőbeli üzemanyagáraktól. Nem furikázok két sarokra is autóval. Csak azért hogy napi-bevásároljak, még soha életemben nem indítottam be autót. Van két kezem, nem a világvégén lakom, el tudom hozni.
mert asszed az autozasnal nem kell igazodni semmihez?
emberek percre pontosan kell induljanak maskeppen beszopodnak a dugoba reggel
es teljesen random idopontokban lehet kozlekedni mig masokban nem
szoval nehogy azt hidd h annyira szabad vagy
"mert asszed az autozasnal nem kell igazodni semmihez?"
Nem kell bizony. Ez a lényege.
"emberek percre pontosan kell induljanak maskeppen beszopodnak a dugoba reggel"
Hahaha, orbitális baromság.
"es teljesen random idopontokban lehet kozlekedni mig masokban nem"
Hogyne persze, mert az autó olyam, mint a távolsági járat, naponta 5ször jár. :D :D :D
"szoval nehogy azt hidd h annyira szabad vagy"
Pedig teljesen felszabadul az ember egy autóval. Össze sem hasonlítható a tömegközlekedéses nyomorral.
aha nyilvan azert megy le a legtobb ember proli osztonleny szintjere amikor vezet
mert biztosan annyira kisimult
nagyon latszik h a legtobb ember agyi kapacitasat tulterheli a vezetes
mivel egy alapvetoen logikus szabalyok altal vezerelt rendszerben akar jobb hijan erzelmei menten eligazodni
mivel a kognitiv kepessegei erosen korlatozottak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!