Mi értelme 20 éves lerúgott német prémiumot venni?
Figyelt kérdés
Presztízse nincs már max az utolsó cigóknál, fenntartása drága,bajuk már a legtöbbnek elég sok, valamint elavult felszereltséggel kínálják őket. Akkor miért látni ilyen sokat az utakon?2022. júl. 29. 18:59
41/45 A kérdező kommentje:
* 39. válaszra reagáltam, sry.
2022. júl. 30. 16:57
42/45 anonim válasza:
#40: Miből olvastad ki, hogy nekem ilyenem van? (Mert nincs)
43/45 A kérdező kommentje:
Akkor tulajdonképpen most miről beszélünk? Megkérdeztem azok véleményét, akiket érdekel a dolog, vagy simán csak van ilyenjük, hogy mi értelme :D Amire páran reagáltak normálisan, páran meg mint te is, nem mondtak semmit, csak ideírtak valamit, hogy addig is beszélgessen velük valaki.
2022. júl. 30. 17:42
44/45 anonim válasza:
#43: Nem tudom miről beszélünk, te éled ki a grafomániádat itt .D
45/45 A kérdező kommentje:
Ebben igazat adok neked, de nem provokálni akartam, hanem konstruktív vitát indítani egyébként:D a két oldal megossza egymással a gondolatait. Csak egyesek ugye nem szeretnek érvelni, ezáltal nem is lehet semmit tanulni/formálódni abból amit írnak a másik oldalnak.
2022. júl. 30. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!