Mi értelme 20 éves lerúgott német prémiumot venni?
Én csak azt nem értem, honnan ez a kisebbségi komplexus, hogy ennek a kérdésnek meg kellett születnie.
Mindenki olyan autót vegyen, amiben jól érzi magát. Ha az egy 5 éves Dacia, akkor azt, ha egy 20 éves Mercedes, akkor azt.
Ne érezd magad kevesebbnek attól, ha neked az előbbi van, nem kell bizonygatnod semmit.
#9, kérdező!
...."Valahogy a magyarok szeretnek nagyot álmodni,csak pénz nincs, de egyébként tök jól járnak ezzel a nemetek pl. Van kire sózni a régi szarjaikat"...
Nos kérdező, neked fingod sincs, mi is van egy húsz éves prémium autóban..
Olyan gyönyörű húsz-huszonkét éves, hibátlan BMW, Mercedes fut az utcákon, amiről te nem is álmodhatsz.
Csak megjegyzem, nézz körül a világban, és meglátod, hogy más szerényebb országban milyen menő a "lerúgott" prémium autó..
...és nem is anémetektől, hanem dánoktól, belgáktól, norvégoktól hozzák az igazán megkímélt "lerúgott fostalicskákat,(mellesleg szarért-húgyért)..
A szomszéd amúgyis csak azt látja, hogy egy gyönyörű, csillogó, óriási BMW-je van a szomszéd hülyegyereknek...nem is sejti, mennybe került.
15: jah, valóban nem álmodhatok, mert kb pár százaléka olyan irigylésre méltó állpotú. Nem várhatom el, hogy olyan szerencsé legyek, hogy kifogom. Gyönyörűnek meg nem nevezném, felszereltség, meg kinézet terén is nagyon látszik pl.egy mercin , hogy már egy elaggott fos. :D
Azért ma már minden szart beleraknak egy c osztályba is, régen meg mi volt? 4 kereke, egy kisebb tér, meg egy lejárt design. De ha nektek jó ez, legyetek rá büszkék. :D Legtöbbimserősöm beszopta az ilyen audikkal meg bmw-kkel, mondjuk pont egy mercis van akinek sikerult jo allapotut talalni, tobbiek rekt. De hát hiába beszél nekik az ember. Legalább a dánok meg akiket felsoroltál nemzetek jól jártak a szarjukat felvásárlókkal. Nembaj ők meg veszik az újat. Na mondjuk rájuk inkább irigy vagyok, mert azt nem tehetem meg :D De ezekre a régi szarokranem tudok úgy nézni hogy "ezigen".
Épp 30 éve, 20 éves korom óta járok 10-20 év közötti Mercedesekkel.
A Mensa-teszten 136 pontot értem el.
Ha vannak kérdéseid, szívesen válaszolok.
Úgy látom, az ítélet már a kérdés kiírása előtt megszületett, fölöslegesnek gondolom, hogy érveket sorakoztassak fel amelett, miért használok ilyeneket 30 éve. Aki használt ilyet, annak nem kell magyarázni.
Elárulod, milyen autód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!