Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme 20 éves lerúgott...

Mi értelme 20 éves lerúgott német prémiumot venni?

Figyelt kérdés
Presztízse nincs már max az utolsó cigóknál, fenntartása drága,bajuk már a legtöbbnek elég sok, valamint elavult felszereltséggel kínálják őket. Akkor miért látni ilyen sokat az utakon?
2022. júl. 29. 18:59
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
17%

Én csak azt nem értem, honnan ez a kisebbségi komplexus, hogy ennek a kérdésnek meg kellett születnie.

Mindenki olyan autót vegyen, amiben jól érzi magát. Ha az egy 5 éves Dacia, akkor azt, ha egy 20 éves Mercedes, akkor azt.

Ne érezd magad kevesebbnek attól, ha neked az előbbi van, nem kell bizonygatnod semmit.

2022. júl. 29. 23:31
 12/45 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nincs tőle komplexusom, max az újaktól lehetne ha hajlamos lennék ettől komplexusossá válni, mert jelenleg nem tartok ott hogy lehessen egy új német prémiumom sajna. De ezeket az 1-2 millás fosokat akárki meg tudja venni, én is, tehát ha konpelxusom lenne ettől, akkor vennék. Csak érdekelt mások is hülyeségnek tartják e, de pozitívan csalódtam, látom azért vannak még emberek 40 feletti IQ-val akik autót vásárolnak. :)
2022. júl. 30. 01:20
 13/45 A kérdező kommentje:
*komplexusom,mielőtt valaki belekötne.
2022. júl. 30. 01:20
 14/45 anonim ***** válasza:
82%
Ezt jó helyen tetted fel, mert itt a legtöbb hülyegyerek pont ilyen ezer éves, lerúgott dízel csühögővel jár. Értelme nincs, de legalább elmondhatják hogy én BMW-vel, Audival járok. Igaz hogy tankolni már nem tudnak bele csak egy 5000-esért és annyi km van már bennük mint a föld-hold távolság kétszer.
2022. júl. 30. 05:46
 15/45 anonim ***** válasza:
70%

#9, kérdező!

...."Valahogy a magyarok szeretnek nagyot álmodni,csak pénz nincs, de egyébként tök jól járnak ezzel a nemetek pl. Van kire sózni a régi szarjaikat"...

Nos kérdező, neked fingod sincs, mi is van egy húsz éves prémium autóban..

Olyan gyönyörű húsz-huszonkét éves, hibátlan BMW, Mercedes fut az utcákon, amiről te nem is álmodhatsz.

Csak megjegyzem, nézz körül a világban, és meglátod, hogy más szerényebb országban milyen menő a "lerúgott" prémium autó..

...és nem is anémetektől, hanem dánoktól, belgáktól, norvégoktól hozzák az igazán megkímélt "lerúgott fostalicskákat,(mellesleg szarért-húgyért)..

A szomszéd amúgyis csak azt látja, hogy egy gyönyörű, csillogó, óriási BMW-je van a szomszéd hülyegyereknek...nem is sejti, mennybe került.

2022. júl. 30. 08:11
 16/45 A kérdező kommentje:

15: jah, valóban nem álmodhatok, mert kb pár százaléka olyan irigylésre méltó állpotú. Nem várhatom el, hogy olyan szerencsé legyek, hogy kifogom. Gyönyörűnek meg nem nevezném, felszereltség, meg kinézet terén is nagyon látszik pl.egy mercin , hogy már egy elaggott fos. :D

Azért ma már minden szart beleraknak egy c osztályba is, régen meg mi volt? 4 kereke, egy kisebb tér, meg egy lejárt design. De ha nektek jó ez, legyetek rá büszkék. :D Legtöbbimserősöm beszopta az ilyen audikkal meg bmw-kkel, mondjuk pont egy mercis van akinek sikerult jo allapotut talalni, tobbiek rekt. De hát hiába beszél nekik az ember. Legalább a dánok meg akiket felsoroltál nemzetek jól jártak a szarjukat felvásárlókkal. Nembaj ők meg veszik az újat. Na mondjuk rájuk inkább irigy vagyok, mert azt nem tehetem meg :D De ezekre a régi szarokranem tudok úgy nézni hogy "ezigen".

2022. júl. 30. 09:10
 17/45 anonim ***** válasza:
0%

Épp 30 éve, 20 éves korom óta járok 10-20 év közötti Mercedesekkel.

A Mensa-teszten 136 pontot értem el.

Ha vannak kérdéseid, szívesen válaszolok.

2022. júl. 30. 10:13
 18/45 A kérdező kommentje:
17: A régebbi mercik még a legjobb ezek közül, de gondolom arra is rámegy annyi pár év alatt, hogy simán tudtál volna egy újabbat venni belőle, nem?
2022. júl. 30. 10:23
 19/45 A kérdező kommentje:
meg 17, mit lehet enni egy 2002es autón? Szarul néz ki, és totál korszerűtlen a felszereltség, nincs benne semmi fancy cucc amitől azt mondanám na igen, ez többet tud extra funkciókban mint egy random verda.
2022. júl. 30. 10:26
 20/45 anonim ***** válasza:
82%

Úgy látom, az ítélet már a kérdés kiírása előtt megszületett, fölöslegesnek gondolom, hogy érveket sorakoztassak fel amelett, miért használok ilyeneket 30 éve. Aki használt ilyet, annak nem kell magyarázni.

Elárulod, milyen autód van?

2022. júl. 30. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!