Miért szuszog a fék az autóban?
"fékfolyadék csutkó száraz"
mármint a tartály? Két lehetőség van: 1: telejsen kopott a fékbetét és tárcsa, de ez szép lassan alakult volna ki, nem hirtelen változás. 2: szivárog a fékfolyadék valahol
Utóbbi a valószínű
Még mindig nem értem, mi köze vam az ember nemének ahhoz, hogy mennyire ért, vagy épp nem ért az autókhoz...
Ha nincs jogsid, akkor ne használd. Ha meg lesz a jogsid, akkor tudni fogod, mit kell tenni akkor, ha nincs megfelelő fékfolyadékszint. Segítek, már leírtam, ne használd.
"Fel éve lett vásárolva azóta 3 szor ha lett használva"
Ez valami alany nélküli nyelvtani szerkezet féle. Lehet, hogy mivel neki nincs jogosítványa, nem a kérdező által "lett használva".
Én azt mondanám, hogy ha megint "használva lesz", akkor előtte szóljál az illetőnek, hogy ellenőrizze a folyadékszinteket és halgassa meg a fék hangját, hogy mitől szuszog. Egyébként lehet, hogy lyukas a fékszervo vezetéke.
"Sok lenne ennek a szervizelése ?"
A olaj, a fékfolyadék és a szűrők cseréje, olcsó anyagokkal, olcsó maszek szerelőnél talán kijön 50 ezerből. De ebben semmilyen hibajavítás nem lenne benne.
A "szuszogás" jöhet egy hibás szervóból, vagy az ABS-kocka is ilyen hangot ad amikor nem cserélik időben a fékfolyadékot.
És még sok egyéb......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!