Az autóban csak jobb oldalt szólnak a hangszórók. Lehet fejegység probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak jobb oldalt szólnak a hangszórók, bal oldalt se elől se hátul. Mennyi az esély, hogy csak bal oldalt némul meg mind a 3 hangszóró? :D
A kábelt ki-be húztam a hangszóróból kb. ennyit tudtam hozzátenni a dologhoz. Fejegység csere megoldhatja a problémát, vagy mindenképp kábel/hangszóró hibásodhatott meg?
Előre köszi!
2022. febr. 20. 15:29
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, köszi az infót! :D
2022. febr. 20. 17:18
4/5 anonim válasza:
Ha egyszerre némult meg a bal oldal kevés az esély hogy hangszóró hiba legyen, vagy a vezeték sérült meg vagy véletlenül a fejegységen átállítotad a balanszot -láttam már ilyet sokszor- tehát először nézd meg a beállításokban hogy 0-n áll e a balansz és nincs e jobb irányba eltolva ha ez jó utána keresd a hibát a vezetékekben.
5/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam a balancot is állitgatni, de nem az lesz a gond.
Igen, egyszerre némult meg a bal oldal, valszeg kábel lesz a ludas. :c
Köszi a válaszod!
2022. febr. 20. 21:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!