Használt autó vásárlás előtt átvizsgálás szervizben?
Igen nagy félelmem az, hogy a kereskedő lefizeti a szerelőt, hogy eltitkoljon előttem problémákat az autón.
Ezt elkerülendő kérhetek valamiféle papírt a szervizben, hogy ha bármi komolyabb nem stimmel, akkor utólag tudjak lépéseket tenni?
Budapesti vagyok, és a kiválasztott autó kb 200 kilométerre van tőlem.
A kereskedő oldalán ki van írva, hogy átvizsgáltatható, de csak ott a városon belül.
természetesen kérhetsz igazolást az átvizsgálás eredményéről
egyébként a kereskedőnek nem érdemes eltitkolni hibákat, mert a szavatossági jogot pont erre találták ki és lehet is alkalmazni
Sokra mész a papírral!
Nálam egy olyan hiba volt, ami papíron be volt írva, hogy tökéletes, hibátlan. Egyértelműen már korábban is megvolt a meghibásodás, nem akkor történt. De már vétel után derült ki. Mikor szóvá tettem a szervizben, az volt a válasz, hogy ja, hát biztos nem vette észre a kolléga. Ennyi, még csak elnézést sem kértek. A javításra erre való tekintettel még csak fel sem merült hogy bármi kedvezményt adjanak. Kb 50.000Ft-os károm volt ebből adódóan 10 évvel ezelőtt. Emiatt lobogtatnád a papírt, ügyvédet fogadnál, perelnél, évekig bíróságra járnál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!