Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a legtúlértékeltebb...

Melyek a legtúlértékeltebb autómárkák a hazai kínálatban?

Figyelt kérdés
Amelyeket ár-érték arányban,műszaki tartalmában a legkevésbé előnyösnek találtok.

2022. júl. 20. 17:40
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9/A túlértékeltet úgy értjük,hogy az új ára már túllépi azt a határt amit neked megérhet,bár neked tetszik,de emiatt nem vennéd meg.
2022. júl. 20. 18:48
 12/32 Japán Gulyás ***** válasza:
80%
A Ford a 2000-es évek elején okkal volt népszerű, de a jelenlegi újautó piacon már inkább túlértékelt. Ugyanez mondható el a Toyotáról - a többség a használtautós tapasztalatok alapján akar képet alkotni az autómárkákról, de azokat az autókat amiket ők ismernek 20 évvel ezelőtt gyártották és 30 éve tervezték (bár a Toyotánál gyakran van az 40 is). A Toyota luxus márkájára, a Lexusra meg pláne illik a túlértékelt jelző - mint ha fognál egy széria Toyotát és megpróbálnád belepaszírozni egy Maserati belterét, igazi szemfényvesztés. A Porsche modelljeinek nagy része is méltatlan a hírnévre, de ők legalább megcsinálják a kötelező sportautós kliséket. A Volvo és a Hyundai szintén egyre jobban tart a túlértékeltség felé.
2022. júl. 20. 19:07
 13/32 anonim ***** válasza:
Tesla, DS, Lancia, Cupra
2022. júl. 20. 19:36
 14/32 anonim ***** válasza:
61%

"Én csak azt mondtam hogy túlárazott"

1-2 típus talán, de mondjál már a 2-es Focusnál jobb ár/érték arányú autót. Van nála olcsóbb, ami szarabb. Ugyanennyiért minden más is szarabb. Bármi ami hozza a szintjét, az drágább. Egyetlen igazi kihívója a piacon a H Astra és H Astrásként mondom, hogy amúgy a Focus jobb.

2022. júl. 20. 19:40
 15/32 anonim ***** válasza:
93%
Toyotával mi a baj 12-es?
2022. júl. 20. 19:42
 16/32 Japán Gulyás ***** válasza:
38%

#15: Baj nincs vele, de amivel a Toyota híressé vált (TPS, kanban, kaizen) azokat a termelésirányítási elvek ma már a legutolsó marokkói futószalag mellett is sikerrel alkalmazzák, innentől kezdve nincs benne semmi különleges amiért a Toyota akármelyik kategóriában érdemes vétel lenne (talán csak a kisautók közt az Aygóval meg Yarisszal).

Az autóik egyébként soha nem voltak különösebben jók a konkurenciával szemben, csak jó minőségben gyártották le őket - ha úgy tetszik ugyanazon elv mentén haladnak, amiért valaki korábban a Skodákat kritizálta. Jó japán autókat mondjuk a Mitsubishi csinált a '80-as, '90-es években, egy Avensis meg egy Galant közt ég és föld volt a különbség, az utóbbi kenterbe verte a kor BMW-it is, amihez képest a Lexus mind mai napig gyenge próbálkozás. De a sokak által istenített Corolla nagyjából minden generációjával elmaradt az európai vetélytársaktól műszaki paraméterekben és kidolgozottságában - ráadásul ma már a hibrid rendszerük sem egyedülálló

2022. júl. 20. 20:00
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

A megbízhatóság és a jó értéktartás szól mellette, a kidolgozással nekem nincs bajom meg a műszaki paramétereivel sem.

Menetzaj az ami gyengébb, mint a kategória társak csak szerintem. Toyota tulajként mondom.

2022. júl. 20. 20:18
 18/32 anonim ***** válasza:
20%
Dacia...
2022. júl. 20. 20:34
 19/32 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a Skoda pont hogy nem, azért, amit írsz, cégautó. Ezért kisebb presztízse. De hát ez tényleg egy db személyes élményből levezetve irreleváns, meg sem kellett volna említeni igazából.

De nekem pl. az új Suzukik. Jó autók, de azért amit tudnak az továbbra is inkább a praktikum, mint a komfort, beltér minőség stb. Ellenben az áruk szépen felzárkózott.

A régebbiek közül pedig a porrá rohadó mazdák és a romhalmaz Alfák

2022. júl. 21. 07:37
 20/32 A kérdező kommentje:

19/Nekem az volt a személyes élményem ,hogy egy ilyen Skodával ,ami 3 éves volt,lerohadtam a puszta közepén február elején,és mire kijött a trailer

a zakómban,és a lakkcipőben összefagytam.Nekem ez egy életre elég volt,már ne is haragudj,azért ezt meg lehet említeni.

Nekem ez egy szar márka marad mindörökre+ csúnyák is,melósautó.

Egy japán autóval tudod mikor jártam volna így.

2022. júl. 21. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!