Szerintetek milyen autót vegyek első autónak?
Egy embernek minek Passat?
Bőven elférsz egy Golf-ban, Astra-ban is az összes csomagoddal.
De valójában egy Polo, Fabia, Corsa is elég
#11 Nem érted? A kérdező nagydarab, aki a kinézetéhez való "félelmetes" nagyautót keres, mert hát milyen vicces lenne ha egy H Astrából szállna ki... az nem olyan "maffiózós" hatású.
Ezért is lettem lepontozva a padlóra, meg ez is le lesz, de nem érdekel. Átlátok az embereken.
Azt hiszik hogy ha ők önmagukban nehezek - és nem hiszem hogy az izomtól, mint Dwayne Johnson, aki 196 cm magas és hozzá 118 kg - akkor már kell a kva nagy autó.
Nem, én és feleségem vagyunk együtt nem egészen 150 kiló, inkább kevesebb, ez egy bármilyen kisebb autónak a terhelésébe belefér. Ez semmi, be is ba*na ha nem bírná el bármilyen autó ezt a súlyt, meg önmagát.
Ha meg egyedül mész, akkor meg nem is kell se a fotel hogy elférjél - mivel nem akad bele senkinek a térde váltáskor a kezedbe (vagy fordítva, mindegy)...
És igen, én is voltam 103 kg a 192 centi magasságomhoz, de nem éreztem azt hogy ne férnék el egy kisebb autóban...
Emberünk a tipikus német-nagyautós ürge, neki aztán magyarázhatsz, nem ész alapján fog dönteni hanem "érzelmi" alapon.
Elsőnek vadi újat nem biztos, hogy vennék és, ahogy 5-ös írta, tömegautót, amiből még sok van az utakon. Ezekhez van sok pótalkatrész, jó áron, még akár bontottan is tudsz egy-két dolgot beszerezni. Meg először ezen tanuld meg a dolgokat (szerelés, szervizeltetés, mire kell figyelni, csereintervallumok, stb.), aztán, ha már van némi rálátásod, akkor nézhetsz egy másikat.
Opel Astra G és H, Opel Corsa C és D, Volkswagen Polo és Golf, Suzuki Swift, Honda Jazz, Toyota Yaris, Toyota Corolla, Skoda Fabia, Ford Focus, stb.
Dízelt nem biztos, hogy erőltetném. Ha később kiderül, hogy javítani kell a motort, akkor zsebbe nyúlósabb lesz, mint egy benzines, de ha pénz nem számít, akkor hajrá. Rozsdát figyeld mindenhol, mert a karosszériás a gatyádat is elkérheti tőled. Jól felszerelt autót gyanúsan olcsón meg ne vegyél. Ha kereskedőtől veszed, akkor mindenképpen nézz utána a Google és Facebook értékelésének a cégnek. Első magyarországi forgalomba helyezésnél meg az olasz autók valamennyire előnyt élveznek, mert a melegebb tájakon nincs sózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!